Hem Fakülte'nin hemde fabrikanın inşaatı yakında başlayacak...

GÜNDEM 31.08.2013 08:19:56 0
Hem Fakülte

 “Gaziantep'te yeni bir okulun yapımına başladık”

Merinos Çalışanlarının buluştuğu Piknikte konuşan Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, Mimarlık Fakültesinin çalışmalarına başladıklarını ifade ederek, “Bir kompleks olarak düşünülen fakültemiz bölgenin en büyük ve kapsamlı fakültesi olacaktır.” dedi.  

Sosyal projeleri hakkında bilgi veren Erdemoğlu, “Sosyal projelerimizde aralıksız sürmektedir. Başta eğitim olmak üzere ülkemizin ihtiyacı olan her alanda gücümüz yettiğince hizmet yapmaya çalışıyoruz. Şu anda Van'da bir okulu tamamladık ve yeni eğitim öğretim yılında hizmete girecektir. Ayrıca Gaziantep'te yeni bir okulun yapımına başladık.” dedi.

Çalışanlar neşeli bir gün geçirdiler

Merinos Halı Gaziantep tesislerinde çalışanlar Dülük ormanındaki piknikte buluştu ve gönlünce eğlendiler. Piknikte 15 yılını tamamlayan çalışanlara plaket ve altın verildi.

Merinos halı tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen piknikte çalışanlar neşeli bir gün geçirdiler. İki hafta sürecek olan pikniğe iki bin Merinos Halı çalışanlarının katılacağı bildirildi. Pikniğe çalışanların yanı sıra Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Erdemoğlu, Mahmut Erdemoğlu, Mustafa Erman ve yöneticiler katıldı. 

“Bizim için önemli olan çalışanlarımızdır”

Merinos Piknik şenliğinde bir konuşma yapan Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, çalışanların sayesinde bu gün Merinos'un bir dünya markası olduğunu belirterek teşekkür etti. Erdemoğlu, “Bir halı tezgahından yola çıkarak bu gün geldiğimiz noktada sizlerin emeğiniz vardır. Sizler sayesinde bu gün tesisler ayakta durmaktadır. Bizim için önemli olan çalışanlarımızdır. Bilindiği gibi daha önce yüzlerce çalışanımızı ev sahibi yaptık. Bir kısım inşaatımızda devam etmektedir. Yeniden arsa arayışına girdik ve işçilerimiz için ev yapmaya devam edeceğiz. Sosyal projelerimizde aralıksız sürmektedir. Başta eğitim olmak üzere ülkemizin ihtiyacı olan her alanda gücümüz yettiğince hizmet yapmaya çalışıyoruz.”

“Bölgenin en büyük ve kapsamlı fakültesi olacaktır”

“Şu anda Van'da bir okulu tamamladık ve yeni eğitim öğretim yılında hizmete girecektir. Ayrıca Gaziantep'te yeni bir okulun yapımına başladık. Ayrıca Adıyaman ili Besni ilçesinde babamız Mehmet Erdemoğlu adına bir fakültenin yapımına başladık. Bir kompleks olarak düşünülen fakültemiz bölgenin en büyük ve kapsamlı fakültesi olacaktır. Katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.

Daha sonra Merinos'ta aralıksız on beş yıl hizmet vermiş olan çalışanlara birer plaket ve altın takdim edildi. İki hafta devam edecek olan Merinos pikniğinin geleneksel olarak devam edeceği belirtildi.

 

 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor