Hemşerimiz İsmet Güneşhan CHP İl Başkanlığına adaylığını açıkladı

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve CHP Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek´in açık destek verdiği, Çanakkale Belediyespor Başkanı Besnili hemşerimiz İsmet Güneşhan CHP İl Başkanlığı için adaylığını açıkladı. Daha önce yapılan delege seçimlerini

SİYASET 30.12.2017 17:07:20 0
Hemşerimiz İsmet Güneşhan CHP İl Başkanlığına adaylığını açıkladı

Milletvekili ve Belediye

Başkanından tam destek

Çanakkale Belediyespor Başkanı Besnili hemşerimiz İsmet Güneşhan, 7 Ocak´ta yapılacak olan İl Başkanlığı seçime aday olduğunu açıkladı. CHP il binasındaki Basın toplantısına CHP Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan çok sayıda partili katıldı. Destek verenler binaya sığmayınca kapıda beklediler.  Geniş katılımla beraber adaylığını açıklayan Güneşhan, "30 yıllık üyesi olduğum ve üyesi olmaktan her zaman onur ve gurur duyduğum, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığına adaylık açıklamamda sizlerle birlikteyim. Bu kentte 68 kuşağı ile birlikte başlayan anti-emperyalist mücadeleye katkıda bulunmak için, Demokrasi mücadelesine, özgürlük mücadelesine, insan haklarına katkı, kentte yaşayanların yaşam tarzlarına saygı için, laiklik mücadelesine katkı sağlamak için adayım.

?Türkiye bir karar verecek,

tek adam rejimi mi, Demokrasi mi??

Hedefimiz 2019 Genel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisini il genelinde açık ara birinci parti yapmaktır. Yerel Seçimlerde uyum içinde çalışacağımız tüm belediyeleri kazanıp, yerel iktidarımızı sürdürmek için aday oldum. 3 Kasım 2019 ?da yapılacak genel seçimler veya ilk erken genel seçimlerde Türkiye bir karar verecek, tek adam rejimi mi,  Demokrasi mi diyeceğiz. Buna karar vereceğiz. İnsan Hakları ve Yurttaşlık Hakları Bildirgesinin ünlü 16. Maddesini olan ?Kuvvetler ayrılığının olmadığı toplumlarda anayasa yoktur´ birkez daha vurgulamak isterim. 16 Nisan 2017´de mühürsüz bir seçimle yürürlüğe giren anayasa değişiklikleri, kuvvetler ayrılığını ve demokratik hukuk devletini yıktığından adaleti tesis etmek bizlere düşecektir. İşte bunları savunmak için örgütlerimiz ve yerel yönetimlerimiz ile birlikte Asya kıtasının en batı kentinde partimizi genelde ve yerelde iktidar yapmak için aday oldum? dedi.

İsmet Güneşhan kimdir?

1963 yılında Besni´de doğan İsmet Güneşhan Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden mezun oldu. 4 dönem Çanakkale Belediye Meclis üyeliği ve 2 dönem Belediye Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunan Güneşhan, 1. Ligde mücadele eden ve geçen yıl balkan şampiyonu olan Çanakkale Belediye spor´un 15 yıldır başkanlığını yapıyor.

45 yıldır Çanakkale´de yaşayan Güneşhan, Mobilya ve İnşaat sektörlerinde iş hayatına devam ediyor. 7 Ocak 2018´de yapılacak olan CHP il başkanlığına seçilmesine kesin gözüyle bakılan Güneşhan´ın 2019 yerel seçimlerinde Çanakkale Belediye başkanlığına CHP´den aday olması bekleniyor. 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor