İBRAHİM ERDEMOĞLU İLE ADIM ADIM BAŞARI YOLCULUĞU

Türkiye´nin en başarılı işadamları arasında gösterilen hemşerimiz Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, başarı yolculuğunu Besnili gençlerle paylaşacak.

GÜNDEM 17.07.2018 15:29:31 0
İBRAHİM ERDEMOĞLU İLE ADIM ADIM BAŞARI YOLCULUĞU

Türkiye´nin en başarılı işadamları arasında gösterilen hemşerimiz Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, başarı yolculuğunu Besnili gençlerle paylaşacak. Besni Eğitim Vakfı tarafından organize edilen Panele Besnililerin büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

Erdemoglu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu´nun konuşmacı olarak katılacağı ?İbrahim Erdemoglu ile adım adım başarı yolculuğu? konulu panel 09 Eylül 2018 Pazar günü Bakırköy Tarık Akan konferans salonunda yapılacak.

Besni Eğitim Vakfında yapılan açıklamada panelin tüm hazırlıklarının tamamlandığı belirtilerek, ?Besnili hemşerilerimizi panelimize bekliyoruz.? denildi.

İbrahim Erdemoğlu kimdir?

1962 yılında Besni´de doğdu. İlkokul, ortaokul ve liseyi Gaziantep´te bitirdi. Üniversite eğitimini Karadeniz Teknik Üniversitesi Fizik Bölümü´nde tamamladı. Baba mesleği halıcılığa 1983 yılında alınan tek tezgâhla başladı. Üniversite eğitimi sırasında başladığı halı ticaretine, okul bittikten sonra da devam etti. 1998 yılında, bugün parça halı sektöründe dünya lideri olan Merinos Halı´yı kurdu. Parça halı ve iplik üretimindeki başarısının ardından 2004 yılında Merinos Mobilya´yı kurarak mobilya sektörüne girdi. 2005 yılında köklü bir duvardan duvara halı markası olan Dinarsu´yu Akkök Grup´tan devraldı.

Şu anda, 2010 yılında kurduğu, bünyesinde dünya markaları ve başarılı şirketler bulunan Erdemoğlu Holding´in Yönetim Kurulu Başkanı olarak görevini sürdürmektedir. Evli ve 3 çocuk babasıdır.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor