Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

İbrahim Öztürk, Adana Adıyamanlılar Derneği Başkanlığına seçildi

Tekbiz Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Besnili hemşehrimiz İbrahim Öztürk, Adana Adıyamanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanlığına seçildi.

30.03.2018 10:11:58 0
İbrahim Öztürk, Adana Adıyamanlılar Derneği Başkanlığına seçildi

Uzun yıllardır Adana´da ikamet eden Tekbiz Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Besnili hemşehrimiz İbrahim Öztürk, Adana Adıyamanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanlığına seçildi. Yıllardır Adana´da yaşayan Adıyamanlıların birlik, beraberlik ve dayanışmalarını sağlamada önemli rol oynayan dernek, etkinlikleriyle sık sık Adana´da yaşayan Adıyamanlıları bir araya getiriyor.

Yapılan kongrede,  dernek başkanlığına seçilen iş adamı İbrahim Öztürk, dernek olarak artan bir ivmeyle Adana´daki Adıyamanlılara hizmet vermeye devam edeceklerini belirtti.

Önceki başkan Halil Fırat´ın iyi şeyler yaptığını ve yönetimden ayrılmayıp birlikte çalışmaya devam ettiğinden kendisine çok teşekkür ettiğini belirten Öztürk, bu süreçten sonra yine birlikte çalışarak Adana´daki bütün Adıyamanlıları bir araya getirmek için çaba göstereceklerini sözlerine ekledi. Yönetim kurulu üyelerinin yıllardır özverili çalışmalarına şahit olduğunu, bunun kendisini oldukça motive ettiğini de açıklayan başkan Öztürk, görevi büyük bir gönül rahatlığıyla kabul ettiğini söyledi.

Kongrede başkan seçilen Öztürk´ün yanında başkan yardımcılığına mali müşavir ve Yüreğir Belediyesi meclis üyesi Yaşar Turan, dernek sekreterliğine Ramazan Ödül, saymanlığa PTT müdürü Ramazan Taşçı seçildiler .A. Baki Bektaş, Halil Fırat, Melih Çiçek, Mehmet Karakuş, Cevher Süzen, Abuzer Kurt, Abdullah Ayan, Mehmet Kıral ve Halil Aslan´ın yönetim kurulu üyelikleri devam etti.


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER