İstanbul Besnililer Yardımlaşma Derneğinin Kongresi Yapıldı

İstanbul Besnililer Yardımlaşma Derneğinin olağan üstü kongresi geçtiğimiz hafta sonu dernek lokalinde yapıldı.

GÜNDEM 15.03.2019 16:56:15 0
İstanbul Besnililer Yardımlaşma Derneğinin Kongresi Yapıldı

İstanbul Besnililer Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Bozmaz 2. Başkan Ali Galip Dursun ve Yönetim Kurulu üyeleri Ali Bozkuş, Abdullah Kumral, Kazım Erdoğan, Ziya Yüksel, Celal Burç, Bankacı Şaban Çağıran, Besni Aşağı Çöplü köyü Yardımlaşma Derneği Başkanı Vakkas Karakuş üye Bayram Alptekin, Küçükköy Besnililer Dernek Başkanı Bekir Eman, önceki Başkanlardan Şahin Akdoğan, Mustafa Dayıoğlu, Bahçelievler Besnililer Dernek Başkanı Sermet Şüküroğlu, önceki Başkan Metin Kütük, BEV önceki Başkanlardan Halil Rabuş, Memet Kaban, İstanbul Besnililer Yardımlaşma Derneği önceki 2. başkan Mehmet Bekmezci, Esenler Besnililer Yardımlaşma Derneği 2. Başkanı İbrahim Ferlengez, Hayırsever İş Adamlarımızdan Dursun Kardeşlerden Sayit Vakas, Osman ve Ahmet Dursun, Abbas Ekmekci, Bekir Kandemir, Sıtkı Değirmenci, Vakkas Kumral ve isimlerini yazamadığım çok sayıda Besnili hemşerimiz katıldı.
Konuşma yapan, İstanbul Besnililer Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Bozmaz ?Önceden olduğu gibi bizim Dernek olarak sloganımız GEÇMİŞE VEFA, GELECEKTE BİRLİK DAYANIŞMA diyoruz, hepiniz hoşgeldiniz, tüm katılımcıların ayaklarına sağlık, teşekkür ediyorum? diyen Bozmaz, hemşerilerimizi davetimize icabet ettiğiniz için ve bu Pazar gününde burada bizlerle olduğunuz için hepiniz sağ olun iyi ki varsınız diyerek sözlerini tamamladı.

Divan Başkanı ve üyelerin seçiminden sonra İstiklal Marşı ve saygı duruşunun devamında hararetli bir şekilde önergeler verilerek dernek mülkiyeti satışına itirazlar oldu, sonuçta mülkiyet satışı yetkisi oy çokluğu ile yönetime verildi.

2. Başkan Ali Galip Dursun´da bize yaptığı açıklamada, Besnili hemşerimiz Ses Sanatçımız Latif Doğan ile 16 Aralık tarihinde, İstanbul Besnililer Yardımlaşma Derneğimizin kuruluşunun 50. yılı münasebeti ile yıllardır yapılmayan Besni Üzüm Gecesi tertiplediklerini tüm organizasyonun Latif Kardeşimizde olduğunu dile getirerek sözlerine şöyle devam etti; ?Besnimize yakışır bir gece yapalım, Bev Başkanı Ali Balta´ya teşekkür ediyorum kongre ve Besni Üzüm gecemizi posta güvercini mesajları ile hemşerilerimizi bilgilendirerek davet ettiler, ayrıca ben başta gazetemiz aracılığı ile tüm okurları davet ediyorum? dedi.

Katılımcılarda burada olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler, devamında yapılan sohbetler eşliğinde içilen çaylardan sonra toplantı sona erdi. 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor