İSTANBUL´DAKİ BESNİLİLER YEMEKTE BULUŞTU

İstanbul Besnililer Yardımlaşma Derneğinde Başkan Ahmet Bozmaz,2. Başkan Ali galip Dursun ve tüm yönetimin ev sahipliğinde geçtiğimiz hafta sonu Besnililer buluşması yapıldı.

GÜNDEM 24.07.2018 17:50:10 0
İSTANBUL´DAKİ BESNİLİLER YEMEKTE BULUŞTU

Edindiğim bilgilere göre, Besnililer buluşmasına Esenler Belediye Başkanı M. Teyfik Göksu, Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, AYKOSAN Başkanlığına yeni seçilen Besnili hemşerimiz Mehmet Uslu, Besni Eğitim Vakfı Başkanı Ali Balta ve yönetim kurulu üyeleri, BEV önceki başkanlarının birçoğu, Bahçelievler Besnililer Derneği Başkanı Sermet Şüküroğlu, Esenler Besnililer Derneği Başkanı Mustafa Kuş, Küçükköy Besnililer Derneği önceki başkanlarından Şahin Akdoğan, Besni Aşağı Çöplülüler Yardımlaşma Derneği Yöneticileri, Gazetemizin köşe yazarlarından Bankacı ve Ekonomist Şaban Çağıran beraberinde isimlerini yazamadığım İş Adamı, Siyasi, Bürokrasi, Besnililerden oluşan yaklaşık 70 -80 kişi yemeğe katıldı. 

Burada hemşerilerimize yine Besni usulü ikramlarda bulunuldu. Açılış konuşması yapan başkan Bozmaz tüm katılımcılara teşekkür ederek ?İyi ki varsınız iyi ki derneğinizdesiniz, ayaklarınıza sağlık? diyerek sözlerini tamamladı.

Çiçeği burnunda AYKOSAN Başkanı Mehmet Uslu´da burada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, kendisini davet eden ve tanıtma fırsatı veren, İstanbul Besnililer Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Bozmaz ve yönetim kurulu üyelerine ne kadar teşekkür etsem azdır diyerek sözlerini tamamladı. 

Verilen yemekten ve yapılan ikramlardan sonra derneğin terasında uzun bir aradır bir araya gelememiş olan hemşerilerimiz sohbet muhabbet ederek hasret giderdiler, katılımcılar İstanbul Besnililer Yardımlaşma Derneği yetkililerine teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdiler. 2. Başkan Ali Galip Dursun telefonla yaptığı açıklamaya göre Esenler Belediye Başkanı M. Teyfik Göksu, önceki Kültür Bakanı Numan Kurtulmuş´un çocuğunun düğününe Türkiye Cumhuriyeti Başkanı Sayın Recep Tayip Erdoğan ile programı sebebi ile geç geldi. Fakat, ?Besnililere sözüm var. Ne olur ise olsun, muhakkak bu davete icabet edeceğim dercesine abartısız gece saat 10.00´da derneğe gelerek sözünü tutmuş.

Numan EKMEKCİ - İSTANBUL


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor