Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

İyi Parti Başkan adayına Uşak Besnililer Derneğinden büyük ilgi

Uşak´ta Besnililer derneğini Parti çalışması kapsamında ziyaret eden İyi Parti başkan adayı Muhammet Gür büyük ilgi gördü.

GÜNDEM 5.03.2019 12:24:06 0
İyi Parti Başkan adayına Uşak  Besnililer Derneğinden büyük ilgi

Derneğe ziyaretinde Gür´ü başkan Nuri Çimen karşıladı. Başkan adayı Gar, burada yaptığı konuşmada yaptıkları ve yapacakları projeler hakkında bilgi vererek Uşak ekonomisine yön veren Besnililere teşekkür etti. Besnililerin Uşak´a yük değil ekonomik güç getirdiğini belirterek Besnililere her türlü desteğe vermeye hazır olduğunu bunu Uşak´ta eski tarihi binalardan birini Besnililerin hizmetine verebileceğini açıkladı.

Seçilmesi durumunda Uşak´ta Ovacık modeli gibi her ay bilançoyu yayınlayacağını, bunu hakkıyla paylaşacağını söyledi. Uşak kapalı spor salonu ve Uşak stadının yerinde kalacağını, 2. Etap Toki´nin bir bütün olduğunu bunun bir an önce yapılması gerektiğini belirten Gür, ?İnşaat izni verilmeyen 2.etap Toki´nin mülk sahiplerinin ne suçu vardı da yapılmadı ve bazı hak sahipleri mağdur edilmiştir. Buradaki bütün mağduriyetler giderilecektir? dedi. Uşak Besnililer derneğinde yaklaşık 2 saat konuşma yapan İyi parti başkanı Muhammet Gür dernekten memnun ayrıldı.


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER