İYİ Parti İlçe Kongresi Yapıldı

Türkiye genelinde teşkilatlanma çalışmalarına hızla devam eden İYİ Parti´de Besni İlçe Başkanlığı ilk kongresini gerçekleştirdi. Kongrede kurucu başkan İmdat Yıldırım oy birliğiyle İlçe Başkanlığına seçildi.

SİYASET 13.02.2018 10:19:12 0
İYİ Parti İlçe Kongresi Yapıldı

Parti binasında yapılan kongre Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Daha sonra Divanın oluşturulmasıyla devam eden kongrede divan başkanlığına Ahmet Türk, kâtip üyeliklerine ise Murat Koca, Kadir Taşar ve Semiha Günez seçildi.

Divan oluşturulmasının ardından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener´in mesajı okundu, akabinde faaliyet ve mali rapor okunarak ibrası yapıldı. Daha sonra bir konuşma yapan İYİ Parti İl Başkanı Kenan Doğan, İYİ Partinin faaliyetlerinden bahsederek kongrenin hayırlı olmasını diledi.

Doğan´ın konuşmasının ardından tek liste halinde gidilen seçimde İlçe Başkanlığına İmdat Yıldırım seçilirken, yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu; ?Fevzi Öztürk, Emrah Ertaş, Ali Bana, Fikret Karaca, Sait Aydıngüzel, Burhan Şahin, Canan Özbay, Yaşar Er, Abuzer Doğan, Süleyman Ayhan,

Vakkas Kilinç, Yılmaz Özçetinkaya, Kadir Erdem, Ahmet Yavuz, Elif İnce, Ali Koca, Halil Cengiz, İsmet Karatepe, Mustafa Nergis.

İmdat Yıldırım; ?İYİ Parti Türk

Siyasetinde bir ihtiyaç olarak kuruldu?

Kongrenin ardından açıklamalarda bulunan İYİ Parti Besni İlçe Başkanı İmdat Yıldırım; ?Yapılacak olan kongremizin ülkemize ve Besni´mize hayırlar getirmesini Yüce Allah´tan niyaz ederim.

İYİ Parti 25 Ekim 2017 tarihinde Genel Başkanımız Meral Akşener öncülüğünde Türk Siyasetinde bir ihtiyaç olarak kurulduğunu hepimiz biliyoruz. İnşallah Besni iyi olacak, Adıyaman iyi olacak ve akabinde Türkiye iyi olacak.

Yaklaşık 40 gün önce İl Başkanımız Kenan Doğan Beyin görevlendirmesiyle Besni ilçe teşkilatını kurmuş bulunmaktayım. Yönetim listemizi büyük bir özveriyle hazırladık, üye kayıtlarımızı başlattık.

İnşallah Besni için hedef üye sayımız 20 bindir. İlk etapta bin üye, ikinci etapta 10 bin üye ve akabinde 20 bin üyeye sahip bir ilçe teşkilatı oluşturmaktır.

Yıllardır siyasetin içerisindeyiz. İktidarın Besni´mize yapabildikleri göz önündedir. 16 yıllık biriken bir yılgınlığın etkisi apaçık görülmektedir. Yeni bir siyasal oluşuma ihtiyaç olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Bu siyasal oluşum 25 Ekim 2017 tarihinde İYİ Parti adı altında Başkentimiz Ankara´da kurulmuştur.

İYİ Parti cesur insanların hareketidir. Kendine güvenen ve bu memlekete en iyi şekilde hizmet etmek isteyenlerin partisidir. Kongremizin tekrar hayırlara vesile olmasını diler, katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim.

Kongreye İYİ Parti İl Başkanı Kenan Doğan, İlçe Başkanı İmdat Yıldırım ve partililer katıldı.


Anahtar Kelimeler: Parti İlçe Kongresi Yapıldı

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor