İYİ Partinin Besni Yönetimi Belli Oldu

Türkiye genelinde teşkilatlanma çalışmalarına hızla devam eden İYİ Parti´nin Besni´de kurucu İlçe Yönetimi belli oldu.

SİYASET 14.01.2018 17:39:06 0
İYİ Partinin Besni Yönetimi Belli Oldu

Ayrıştırıcı değil birleştirici

Siyaset uygulayacağız

İYİ Parti Kurucu Besni İlçe Başkanı İmdat Yıldırım gazetemizi ziyaret ederek oluşan ilçe yönetimi ile ilgili bilgiler verdi.

Yıldırım konuyla ilgili şunları söyledi; ?Kuruluş aşamasından beri ilçe merkezimiz ve köylerimizdeki hemşerilerimizin yoğun ilgisi bizi çok mutlu etti. Bu yoğun ilgi bize gösterdi ki, siyaset merkezindeki bir boşluğun varlığı milletimizce kabul görmüş ve kısa zamanda bu boşluğun İYİ Parti ile kapatılacağı halkımız tarafından benimsenmiştir.

İYİ Parti olarak Türkiye siyasetimize paralel olarak ilçe siyasetini de birlikte belirlemek üzere oluşturduğumuz yeni yönetimimizle birlikte çalışmalarımıza başladık. Teşkilat olarak ilçemizde ayrıştırıcı değil, birleştirici bir siyaset uygulayacağız.

Hedefimiz vatandaş odaklı siyaset

Olumlu işlerin yanında, olumsuz yapılan işlerin de dimdik karşısında olacağız. Hedefimiz vatandaş odaklı siyaset olacaktır. Üye kayıtlarımız Atatürk Cad. İ. Halil Özbay İş Merkezi kat: 4 daire 20´de bulunan ilçe parti binamızda başladı. Kapımız tüm vatandaşlarımıza açıktır. İnşallah hep birlikte İYİ bir Türkiye, İYİ bir Adıyaman ve İYİ bir Besni için güzel günler göreceğiz. Her şey İYİ olacak. Bu vesile ile partimizin vatanımıza milletimize, Ülkemize, Adıyaman´ımıza ve Besni´mize hayırlı olmasını diliyor, tüm vatandaşlarımızı partimize davet ediyorum? dedi.

İYİ Parti Kurucu İlçe Yönetimi ise şöyle; ?Fevzi Öztürk, Emrah Ertaş, Fikret Karaca, Cengiz Karaoğlu, Vakkas Kilinç, Melih Cansunar, Cengizhan Akdeniz, Ahmet Yiğit, Abuzer Ekici, Halil İbrahim Polat, Necmettin Solgun, Elif İnce, Canan Özbay, Mustafa Nergis, Abuzer Doğan, Burhan Şahin, Fatma Cansunar, Fatma Obuz, Halil Cengiz, Aydın Demirkol, Ahmet Yavuz, Kadir Erdem, Ali Koca, Sait Aydıngüzel, İsmet Karatepe ve Aydın Doğan?

 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor