Kaybedeni Olmayan Yarışma Başlıyor

GÜNDEM 24.01.2015 09:22:14 0
Kaybedeni Olmayan Yarışma Başlıyor

 Besni Yıldırım Eğitim- Öğretim Basım-Yayın Dağıtım A. Ş. Tarafından yarışmanın kampanyasının başladığını duyurmak amacı ile ilçemiz bünyesindeki gazeteciler ile sabah kahvaltısı ile birlikte bir basın toplantısı düzenlendi. Düzenlenen basın toplantısına Zaman Gazetesi temsilcisi Fatih Akın, öğretmen Ali Şahin, Besni Yıldırım Eğitim- Öğretim Basım-Yayın Dağıtım A. Ş. Yönetim Kurulu Üyesi  Ali Körede ve ilçemizdeki basın mensupları katıldı.

 Toplantıda Besni Yıldırım Eğitim- Öğretim Basım-Yayın Dağıtım A. Ş. Adına açıklamada bulunan Körede açıklamasında “ Peygamber Yolu Derneği tarafından Türkiye genelinde geçen yıl ilki düzenlenen “Herkes O’nu Okuyor” yarışmasının bu sene ikincisi düzenlenmekte.  Geçen yıl büyük ilgi gören yarışmaya bu sene 2 milyon kişinin katılımı hedeflenmektedir. 

Besni’mizde de bu yarışma, Adıyaman’da faaliyet gösteren Sema-Der’le yapılan protokol gereği Besni Yıldırım Eğitim- Öğretim Basım Yayın Dağıtım A.Ş. tarafından yürütülecektir. Besni’mizden geçen yıl yaklaşık 700 kişinin katıldığı yarışmaya bu sene 1300 kişinin katılması hedeflenmekte.

İlkokul, ortaokul, lise ve yetişkinler olmak üzere toplam dört ayrı kategoride düzenlenecek olan sınava katılımcılar, isteğine bağlı olarak salon sınavı veya internet üzerinden online sınav şeklinde girebileceklerdir.

“Herkes O’nu Okuyor” yarışmasının ödülleri de oldukça cazip. Adıyaman’da dereceye girenlere kategori ve derecelerine göre umreler,  mini ı-padler,  bisikletler ve kol saatleri hediye edilecektir. Ayrıca ilde verilen hediyelerden ayrı olarak Türkiye’de dereceye girenler ikinci bir hediye daha verilecektir.

Yarışma için kayıtlar 8 Mart 2015 Tarihinde son bulacaktır. Yarışmaya katılmak isteyen katılımcıların, sınava başvurmak ve yarışma hakkında daha detaylı bilgi almak için http://www.herkesonuokuyor.com internet adresini ziyaret etmeleri gerekmektedir.” Sözlerine yer verdi. 

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor