KHGB seçimi Kaymakam Demir başkanlığında yapıldı

Köylere Hizmet Götürme Birliğinin 2021 yılı 1. Olağan Genel Kurul toplantısı Besni Kaymakamı Nazlı Demir Başkanlığında yapıldı.

GÜNDEM 31.05.2021 18:10:38 0
KHGB seçimi Kaymakam Demir başkanlığında yapıldı

Besni Osman İsot Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda yapılan Genel Kurul Toplantısı saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.
Daha sonra Köylere Hizmet Götürme Birliğinin 2020 yılına ait faaliyet raporu katılımcılara sunularak karara bağlandı. Faaliyet raporlarının ibrasının ardından köylerdeki sorunlar ve çözüm yolları ile ilgili istişarelerde bulunuldu.
Toplantıda konuşan Besni Kaymakamı Nazlı Demir; ?Bizler Besni Kaymakamlığı ve İlçe Özel İdare olarak köylerimizdeki sorunlar ile yakından ilgileniyoruz ve yaşanan problemleri gidermek adına muhtarlarımız ile sürekli istişareler içerisinde bulunuyoruz. İl Genel Meclis üyelerimizle ve kurum amirlerimizle birlikte elimizden geleni yaparak köylerimize hizmet götürmeye her zaman devam edeceğiz. Yeni seçilen birlik encümenlerine hayırlı olsun diyorum, bir önceki encümenlerimizin yapmış olduğu çalışmalardan ve hizmetlerden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Umarım birlikte güzel projelere imza atarız ve köylerimiz ile ilgili olan veya oluşabilecek bütün sorunları hızlı bir şekilde el birliği ile çözüme kavuştururuz? diye konuştu.
Karşılıklı fikir alışverişlerinin ardından seçime geçildi. Seçim sonucuna göre görev alan encümenler, Aşağıçöplü Köyü Muhtarı Mustafa Kaplan ile Kutluca Köyü Muhtarı Mehmet Sevindi olarak belirlenirken İl Genel Meclis üyelerinden ise Mehmet Kılnç ve Ramazan Durmuş seçildi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor