Kıraç Gölbaşı’nı Salladı

GÜNDEM 12.10.2012 13:02:15 0
Kıraç Gölbaşı’nı Salladı

 

Saat 15.30 da başlayan çekiliş akşam amaorti ve büyük ikramiye çekilişi ile son buldu. Gölbaşı Kaymakamı Ali Edip Budan tarafından büyük ikramiyelerden biri olan 2 Milyon TL 'yi çekti. 2 Milyon TL'lik ikramiye ise 0333990 numaralı çeyrek bilete isabet etti. Çıkan iller ise Ankara-Ankara-İstanbul ve İzmir olduğu bildirildi. Diğer büyük ikramiye ise 101843 numaralı bilete isabet etti.

Kaymakam Budan burada yaptığı konuşmada ise ilçenin kozmopolit bir ilçe olduğunu ve herkesin birbiriyle barışık bir şekilde yaşadığını ifade ederek Milli Piyango İdaresine ilçede gerçekleştirdikleri çekiliş için teşekkür ettiğini söyledi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir ise Mili Piyango İdaresine çekilişi Gölbaşı’nda yaptıkları için teşekkür ettiklerini belirtti. Çıkan amortiler ise 3 ve 9 olarak belirlendi.

Programın devamında İse Adana Balkan Grubunun senfoni Müziği eşliğinde Birbirinden Güzel parçalara Gölbaşı’ lılar eşlik etti.Kıraç Şarkılarıyla Gölbaşı’ lıları Coşturdu

Adana Balkan Grubunun ardından saatler Saat 20:00 yi gösterdiğinde ise Ünlü Sanatçı Kıraç sahne aldı. Kıraç Birbirinden güzel parçaları Gölbaşı’lılara söylerken birçok parçasına davetliler de eşlik etti.

Bu yıl 15. sinin gerçekleştirilmesi gereken Gölfest ülkemizde yaşanan terör olayları nedeni ile iptal edilmişti. Gölfest hazırlıkları için büyük bir emek harcayan Gölbaşı İlçe Kaymakamlığı ve Gölbaşı Belediye Başkanlığı her yıl geleneksel olarak düzenlediği bir çok etkinliği bu yıl gerçekleştiremedi.

Etkinliklerin iptal edilmesine rağmen 29 Eylül Milli Piyango çekilişinin iptal edilmemesi ve ardından düzenlenen Kıraç konseriyle Gölbaşı halkı moral buldu.

Konser alanında Gölbaşı Kaymakamı Ali Edip Budan ve Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir tarafından verilen hediyeleri kabul eden Kıraç, Gölbaşı halkına seslenirken ben de sizin hemşerinizim “Kahramanmaraş’ta doğdum eşim Besni’li bu yörenin insanı olmanın mutluluğunu yaşıyorum”. Dedi

Kıraç 2 saatlik sahne şovu ile Gölbaşı’ lılara muhteşem bir gece yaşattı

Konuşmaların ardından sahneye ‘Karakaş Gözlerin Elmas’ şarkısını seslendirerek çıkan Türkiye’nin sevilen rock sanatçılarından Kıraç, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Gece boyunca birbirinden güzel şarkılarını seslendiren Kıraç'a yaklaşık 5 bin kişi de zaman zaman eşlik etti.

Kendisine gösterilen ilgiden oldukça memnun kalan Kıraç, şarkılarıyla kimi zaman duygulandırdı, kimi zaman ise oynattı.

Kıraç, konseri sırasında yaptığı kısa konuşmada, Biz Dünyanın En Güzel Coğrafyası üzerinde yaşıyoruz. yaşadığımız coğrafya eşsiz bir güzelliğe sahip, bu nedenle dersimiz çok ağır, çok çalışmamız gerekiyor. Çok zeki öğrenciler olsak bile çok çalışmamız gerekiyor. Şunu Unutmayın Genç arkadaşlar Bilim yanılmaz, şaşmaz Bilimin peşinden gitmemiz gerekiyor. Ülkemizin içerisinde bulunduğu bu sorunu biz çözemedik ama siz çözeceksiniz. Buna inancım tam, ama bilimin peşinden gidin bilim size en doğru yolu gösterecektir. Şeklinde konuştu. 

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor