Kutlu Doğum Haftası Kutlamaları Başlıyor

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed´in yeryüzüne teşrifinin 1446. Yılı olan ve 14-20 Nisan tarihleri arasında kutlanan Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri başlıyor.

GÜNDEM 18.04.2017 12:18:30 0
Kutlu Doğum Haftası Kutlamaları Başlıyor

Besni ilçe Müftüsü Hanifi Damar, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed´in 1446. Doğum yılı olan14-20 Nisan tarihleri arasında kutlanan Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinin başladığını bildirdi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Damar, şunları söyledi; ? her sene olduğu gibi bu senede Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed´in yeryüzüne teşrifinin 1446. Yılını kutlamaya başlıyoruz. Diyanet işleri Başkanlığımızın bu yıl ki belirlediği kutlu doğum haftası konusu ?Hz. Peygamber ve Güven Toplumu? oldu.

Kutlamalar çerçevesinde ilk olarak Çarşamba günü Adıyaman İl Müftülüğünden gelecek olan vaize hocamız bayanlara yönelik konferans verilecektir. Daha sonra Perşembe günü etkinlikler çerçevesinde İlçe Müftülüğümüzdeki bütün personellerimiz ve cami imamlarımızla birlikte kan bağışında bulunacağız ve ilçe esnafımızı ziyaret ederek gül dağıtacağız.

 Yine hafta kapsamında Adıyaman Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Görevlisi Prof. Dr. Haci Duran Besni Şehit Eren Kupal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde konuşmalarını gerçekleştirecek.

 Ayrıca bu konferans içerisinde 4-6 yaş grubu minik çocuklarımız da programa dahil olacak ve programa ayrı bir renk katacak.

Cuma günü ise ilçemizin hayırsever işadamlarından Abdulkadir Alkan, her yıl olduğu gibi bu yılda ilçe merkezinde ki bütün camilerde kutlu doğum pilavı dağıtacak.

Cenabı Allah bizleri yine bu kutlu haftalarda buluştursun. Bu kutlu haftayı maneviyat içerisinde geçirerek Hz. Peygamberi anlama noktasında gayret içerisinde olmamız lazım? dedi. 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor