Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

MERİNOSSPOR 12´DEN VURDU

Merinosspor yenilmezlik unvanı ile 12. Maçını tamamlayarak liderliğini sürdürdü.

SPOR 4.02.2017 11:18:35 0
MERİNOSSPOR 12´DEN VURDU

Türkiye Bayan Voleybol 2. Ligi 5. Gurupta mücadele eden ve Gaziantep´in tek bayan voleybol takımı olan Merinos spor bayan voleybol takımı namağlup unvanla çıktığı 12. Maçı da kazanarak liderliğini sürdürdü. Kendi evinde ağırladığı ligin güçlü ekiplerinde Osmaniye Demirspor´u puansız göndererek rakibiyle arasındaki puan farkını dörde çıkardı.

Gaziantep´in Bayan voleybol ligindeki tek temsilcisi olan Merinos spor Mavi Melekleri ligin 12. Maçını da kazanarak yenilmezlik unvanı ile liderliğini sürdürdü. Ligin iddialı takımlarından ikinci sırasında yer alan Osmaniye Demirspor´u sahasında misafir eden Merinosspor başa baş geçen maç sonunda gülen taraf oldu. Osmaniye Demirspor´u 3-2 mağlup ederek liderliğini sürdürmeyi başaran Mavi Melekler şampiyonluk için sona yaklaştılar. En yakın Rakibiyle arasındaki puan farkını dörde çıkaran Merinosspor gözünü 1. Lige dikti. Son dört maçı da yenilmezlik unvanı ile alacaklarını ve 1. Lige yükselme maçlarına güçlü kadro ile gideceklerini ifade eden kulüp başkanı Abdurrahman Yavuz ? Bu yıl lig başlarken şampiyon olmayı önümüze birinci hedef olarak koymuştuk. Buna göre takımımızı organize ettik ve eksiklerimizi tamamladık. Disiplinli çalışma ve mücadele azmi ile bu gün 12. Maçımızı da kazandık ve yenilmezlik unvanı ile yolumuza devam ediyoruz. Ara transfer ile eksiklerimizi tamamladık ve birinci lige yükselme maçlarında da iyi bir sonuç alarak 1. Lige çıkmak istiyoruz. Gaziantep´in tek bayan voleybol takımı olmanın sırtımızı yüklediği yükün farkında olarak şehrimizi en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz. Sporcularımıza ve hocalarımıza güveniyorum, başarılarından dolayı kutluyorum? dedi.

Merinosspor antrenörü Ali Bağcı, zoru başardıklarını ve yapılan ara transferlerle takımın daha da güçlendiğine dikkat çekerek önümüzdeki sezonda birinci ligde oynamak istediklerini belirtti.


Anahtar Kelimeler: MERİNOSSPOR VURDU
Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER