Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Merinos´un Yaz Şenlikleri Devam Ediyor

Geçtiğimiz hafta Merinos A.Ş´nin Besni´deki fabrika ve satış mağazası çalışanları için düzenlediği yaz şenliği devam ediyor.

GÜNDEM 28.07.2017 21:06:03 1
Merinos´un Yaz Şenlikleri Devam Ediyor

Geçtiğimiz hafta Merinos A.Ş´nin Besni´deki fabrika ve satış mağazası çalışanları için düzenlediği yaz şenliği devam ediyor.

Her platformda çalışanlarına verdiği önemle ön plana çıkan Merinos A.Ş. çalışanları için düzenlediği yaz şenliklerine devam ediyor.

Gölbaşı Kıyı Restoranda gerçekleşen şenliğe Merinos Akrilik İplik Genel Müdürü Şahin Borlu, Merinos Besni fabrika müdürü Yavuz Değirmencioğlu, Besni Fabrika Şefi Soner Daysal, Merinos Besni Fabrika Satış Mağazası Müdürü Musa Karakuş ve fabrika çalışanları katıldı.

Düzenlenen şenlikte konuşan Merinos Akrilik İplik Genel Müdürü Şahin Borlu; ?Merinos bugün yaklaşık 8 bin çalışanıyla iplikten, dokumaya, mobilyadan, ev tekstiline, polyester elyaftan, duvardan duvara halıya gibi birçok sektörde üretim yapmaktadır.

Merinos bir dünya markasıdır. Bu üretim yaptığı sektörlerde de her geçen yıl yatırımlarını artırarak büyümekte, Türkiye´de ve dünyada büyük başarılara imza atmaktadır.

Bildiğiniz gibi yaklaşık 3 yıl önce Besni´de ilk fabrikamızı kurduk, 350 kişilik bir istihdamımız vardı. Bu yılsonuna kadar da ikinci fabrikamızı bitirmiş olacağız ve yaklaşık 650 çalışanımız olacak.

Gaziantep´te yine iplik ve halı üzerine yatırımlarımız devam etmekte. Adana´da çok büyük yatırımlar devam ediyor. Diğer sektörlerimizde de aynı şekilde yatırımlarımız devam ediyor ve büyüyoruz. Tabi bu büyüme tek başına olmuyor. Bu büyümede en büyük pay çalışanlarımız yani sizlersiniz, bunun bilincindeyiz ve sizlerin mutluluğu, huzuru, yaşam kalitesi bizim için çok önemli. Bugüne kadar Merinos, sizlerin yaşam kalitesini artırmak için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı, gelecekte de yapmaya çalışacaktır? dedi.

Şenliğin devam ettiği esnada ise yapılan çekilişle 6 çalışan altın kazandı. Daha sonra orkestra eşliğinde halay çekerek doyasıya eğlenen çalışanlar düzenlenen şenlikten dolayı Merinos yetkililerine teşekkürlerini iletti.


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER