Meslek Liseleri Okuyor Yarışmasında İl Birincisiyiz

Besni´de geçtiğimiz aylarda yapılan ve ilk üç dereceyi alan İbni Sina MTAL´den Neslihan Narman, Servi Erdemoğlu MTAL´den İrem Erdoğan ve yine Servi Erdemoğlu MTAL´den Zeynep Avcı, Adıyaman Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde yapılan il genelind

EĞİTİM 17.11.2017 15:20:58 0
Meslek Liseleri Okuyor Yarışmasında İl Birincisiyiz

Besni´de geçtiğimiz aylarda yapılan ve ilk üç dereceyi alan İbni Sina MTAL´den Neslihan Narman, Servi Erdemoğlu MTAL´den İrem Erdoğan ve yine Servi Erdemoğlu MTAL´den Zeynep Avcı, Adıyaman Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde yapılan il genelindeki ?Meslek Liseleri Okuyor? yarışmasına katıldı.

Çoktan seçmeli sınav olarak yapılan yarışmada öğrencilere Sol Ayağım (Christy Brown),Bir Adam Yaratmak (Necip Fazıl Kısakürek ),Sütçü İmam (Cahit Zarifoğlu),Sır (Mustafa Kutlu),Meslek Ahlakı ve Ahilik (Megep Modülü )olmak üzere toplam 5 eserden 100 soru soruldu.

Adıyaman ve ilçelerinde ilk 3 dereceyi alan öğrencilerin katıldığı an yarışma sonucunda Servi Erdemoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi İrem Erdoğan İl Birincisi oldu.

 Yapılan yarışma sonucunda elde edilen derece ile ilgili memnuniyetini dile getiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar; ?Meslek Liseli öğrencilerimizin her anlamda yakaladıkları başarı Besni eğitimi açısından sevindirici. Çünkü her alanda olduğu gibi ?Meslek Liseleri? alanında kendini yenileyen ve sürekli girişim içerisinde olan bir yapıya sahibiz. İlçemizdeki meslek liselerimizin yapmış olduğu çocuklarımızın geleceğine yönelik adımlar ortada.

Bu yarışma sonucuyla çocuklarımızın mesleki gelişimlerine artı olarak eklenmiştir. Bu vesile ile yarışmada İl birincisi olan öğrencimizi, okul idaremizi, öğretmenlerimizi, İl yarışmasında bizleri temsil eden diğer öğrencilerimiz ve okul idaremizi tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor