MHP başkan adayı Polat Seçim karargâhını açtı

Milliyetçi Hareket Partisi Besni seçim karargâhı açıldı. Atatürk Caddesi İş Bankası bitişiğindeki seçim irtibat bürosunun açılışına MHP Gaziantep Milletvekili Muhittin Taşdoğan, MHP MYK Üyesi Sedat Yaşar, MHP Adıyaman İl Başkanı Hüseyin Özgün, MHP Besni İ

SİYASET 8.03.2019 17:43:31 0
MHP başkan adayı Polat Seçim karargâhını açtı

Haram saltanatına dur diyeceğiz

Açılış töreninde katılımcılar birer konuşma yaparken, Partinin belediye başkan adayı Kenan Polat burada yaptığı konuşmada, ?Besni´ye umut ışığı olacağını iddia ederek yönetime gelenler, Besni´nin imkanlarını kendi rant çevrelerine yedirerek Besni´de mazlumun hakkını gasp etmişlerdir.? dedi.

Başkan adayı Kenan Polat ?Besnili hemşerilerim yıllardır belediyeyi size güvenip teslim etti. Elinizde bu kadar imkan varken, neden projelerinizi hayata geçirmediniz? Neden hala işsizlik var? Neden çocuk oyun alanları yok ve bayanların sosyal yaşam alanları yok?

Besni´ye umut ışığı olacağını iddia ederek yönetime gelenler, Besni´nin imkanlarını kendi rant çevrelerine yedirerek Besni´de mazlumun hakkını gasp etmişlerdir. Biz seçildiğimizde Besni´nin hakkını yağmalayan bu rantiyecileri hukuk önünde yargılatacağız. Eğer hesap sormak istiyorsanız, bu haram saltanatına dur demek istiyorsanız MHP´ye ve Kenan Polat kardeşinize destek verin.

Kenan Polat olarak diyorum ki, Besni adına almış olduğum yetkiyle Besni´nin kaynaklarını siyasi rantiyecilerin elinden alıp yine Besnili kardeşlerimin emrine sunacağız ve bu haram saltanatına dur diyeceğiz. Bizler yönetime geldiğimizde memleketimizin sorunlarını çözmek için elimizden geleni yapacağız. Dikkat edin, hatır gönül için oy isteyenler, mağdur edebiyatı yapanlar, sadece Besni´ye kaybettirdiler. Besni´nin artık mağdur edebiyatı yapan siyasetçileri teselli edecek zamanı kalmamıştır.? diye konuştu.

Seçimler gelir geçer, kardeşliği korumak gerek

MHP Gaziantep Milletvekili olmasına karşın TBMM´de sık sık Adıyaman´ın sorunlarını da dile getiren Muhittin Taşdoğan şunları söyledi. ?Biz çok secim gördük seçimler gelir geçer. Her seçimin kendine göre bir anlamı var ve bu seçiminde bir anlamı var. Biz buna beka sorunu diyoruz. Yani milletin var olmak ile yok olmak arasındaki seçimidir. Seçimler gelir geçer, kardeşliği korumak gerek. Kim gelirse gelsin bin yıldır bu coğrafyada bedel ödüyoruz. Ödenmesi gereken her türlü bedeli ödedik gerekirse yine öderiz. Bu kardeşliği kimseye bozdurmayız. 50 yıllık Milliyetçi Hareket Partisi ile iktidarda olan Ak Parti ile Adıyaman´da olmayan Türkiye´nin çeşitli yerlerinde olan bir ittifak kurduk. Milletin gözünün önünde Genel Başkan Yardımcılarımız görüştü ve bu ittifakı hayata geçirdiler. Besni vatansever insanların yaşadığı yerdir, Besni mazlum insanların yaşadığı yerdir, Besni üzümü gibi şeker olan bir memlekettir ve Besni hizmetlerin en güzeline layıktır. Belediyecilik demek devletin şefkat elini millete uzatmak demektir, belediyecilik demek adalet demektir, belediyecilik demek vatandaşa hizmet sunmaktır. Bunları adil bir şekilde sunacak kişiler ancak MHP Belediye başkanlarıdır. MHP´li belediye başkanları çalmazlar, çaldırmazlar.

Bugünden itibaren Besni´nin makus tarihini değiştireceğiz. Lütfen Besni´nin kaderini değiştirmek için bizimle beraber olun, bizimle beraber yürüyün. Kenan Polat Milliyetçi Hareket Partisi´nin Besni Belediye Başkan adayıdır. 31 Mart akşamı da tüm Besni´nin Belediye Başkanı olacaktır. Bu belediye binasını adalet ile merhamet ile şefkat ile yöneteceğiz.?


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor