MYO Öğrencileri Mezuniyetlerini Kutladı

Adıyaman Üniversitesi Besni Meslek Yüksek Okulu 2016-2017 döneminden mezun olan öğrenciler, kep atarak mezuniyetini kutladılar.

GÜNDEM 13.05.2017 08:41:21 0
MYO Öğrencileri Mezuniyetlerini Kutladı

Adıyaman Üniversitesi Besni Meslek Yüksek Okulu 2016-2017 döneminden mezun olan öğrenciler, kep atarak mezuniyetini kutladılar.

Besni Meslek Yüksek Okulu bahçesinde düzenlenen törene Besni ilçe Kaymakamı Ahmet Gencer, Adıyaman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Solmaz,  İlçe Jandarma Komutan Vekili Arif Bekar, Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar, Yüksek Okul Müdürü Doç. Dr. Mücahit Çelik, Öğretim Görevlileri, Daire Amirleri, öğrenci velileri ile öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasının ardından konuşma yapan Besni Meslek Yüksek Okulu birincisi Ümmü Gülsüm Baykara; ?Başarı hiçbir zaman tesadüf değildir. Bunun için hepimiz zaman, emek ve para harcarız. Ben hayatımda her zaman mükemmeli hedefledim ve hayatımdaki her şey mükemmel oldu. Yapabileceğime inandım ve bugün sizlerin karşınızdayım. Benden desteğini esirgemeyen hocalarıma, aileme bir kez daha teşekkür ediyorum? dedi.

Daha sonra konuşma yapan Besni Meslek Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Mücahit Çelik ise; ?Değerli veliler, sizlerin bugün yaşadığı duygular herkes kinden daha farklı. Doğumundan beri üzerine titrediğiniz, emek verdiğiniz, özenle ve zorluklarla, zaman zaman kaygı duyarak yetiştirdiğiniz evlatlarınızı yaşam mücadelesinin içine başarılı olacaklarını umut ederek uğurlamanın vakti geldi.

Onlarla gurur duyabilirsiniz ve bundan sonrada onların yaptıklarını bizlerle birlikte onurla izleyeceksiniz. Evlatlarınızı yaşamlarının bir dönemlerinde bizlere emanet ettiniz. Çok titiz çalışan idari ve teknik kadromuzun desteğiyle, değerli akademik kadrom olağanüstü bir çabayla bunları şekillendirdi, bilgilerle donatarak yarınlara hazırladı. Bu bağlamda personellerimize teşekkürlerimi bir borç bilirim? dedi.

Çelik´ten sonra konuşan Belediye Başkanı İbrahim Öztürk ise; ? bugün aileler ve öğrencilerimiz için mutlu bir gün. Sevgili gençlerimizi bu mezuniyet töreninden sonra hayat bekliyor, önlerinde zorlu bir dönem var. Bizim yapacağımız en önemli şey, yaptıklarımızı yeterli bulmamak. Biz okulu bitirdik, benim diplomam var, diplomam beni alır uzaya götürür şeklinde kimse hayale kapılmasın. Dünyada rekabet var. O zaman yapacağımız şey daha fazla çalışarak bu rekabet şartlarına hazırlıklı olmaktır? diye konuştu.

Son olarak konuşma yapan Adıyaman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Solmaz ise; ? Muhakkak ki mezuniyet günleri yapılan çabaların sonucunun görüldüğü bir gündür. Öğrencilerimiz iki yıllık eğitimleri sonucunda mezun olmaya hak kazandılar. Fakat bu bir son değil, öğrencilik bitti, mezun olduk ama kendimizi geliştirmemiz lazım. Çünkü dünyayla rekabet edebilmemiz için, yine bir iş bulup kendimizi daha iyi geliştirebilmemiz için daha fazla çalışmamız gerekiyor. Hayalleriniz varsa gelişmeye açıksınızdır. Bu hayallerinizi gerçekleştirmek için hep daha fazla çalışın? dedi.

Yapılan konuşmanın ardından Besni Meslek Yüksek Okulu birincisi Ümmü Gülsüm Baykara tarafından yaş kütüğüne plaket çakıldı ve bölüm bincilerine plaket verildi.

Daha sonra öğrenciler kep atıp müzik eşliğinde doyasıya eğlendikten sonra tören sona erdi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor