Nergiz; ?Besni Ekspres Gazetesinden Başarılı Bir Yayın?

Hasan Emre Umre dönüşüm sonrası bana bir yemek ziyafeti çekti, teşekkür ederim darısı kendisinin başına inşallah. Yemeğin sonunda Besni Ekspres Gazetesinin çıkarmış olduğu Sıladan Gurbete Besnililer adlı mecmuayı hediye etti.

GÜNDEM 6.03.2018 09:32:42 0
Nergiz; ?Besni Ekspres Gazetesinden Başarılı Bir Yayın?

Hasan Emre Umre dönüşüm sonrası bana bir yemek ziyafeti çekti, teşekkür ederim darısı kendisinin başına inşallah. Yemeğin sonunda Besni Ekspres Gazetesinin çıkarmış olduğu Sıladan Gurbete Besnililer adlı mecmuayı hediye etti.

Mecmuayı inceledim ve baktım çok başarılı bir yayın organı, aynı zamanda geçmişten günümüze haberler ve sıladaki Besnililerin tanıtımı çok güzel olmuş.

Halkımızın bilmediği ve haberdar olmadığı bazı yapılacak yatırımları ve gelecek için sıladaki hemşerilerimizin Besni´ye yapılacak ve yapmak istedikleri ve yaptıkları hakkındaki beyanatları ile çok güzel bir şekilde anlatıyorlar.

Derginin birinci baskısı bu kadar güzel ve geniş kapsamlı olması takdire şayandır. İnşallah bundan sonraki baskıları da bunun kadar güzel ve teferruatlı olur inşallah.

O nedenle Besni Ekspres Gazetesi çalışanlarını ve bu dergide emeği geçen herkesi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Yayın hayatlarının devamını ve daha başarılı olmalarını diler saygılar sunarım.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor