Öğrenci ve Öğretmenlere İletişim Semineri Verildi

Besni´de lise öğrencilerine ve öğretmenlerine yönelik olarak Kişisel Gelişim Uzmanı Levent Galip Yeşil tarafından ?İletişimle Hayatlara Küçük Bir Dokunuş? konulu seminer verildi.

EĞİTİM 13.03.2018 09:11:11 0
Öğrenci ve Öğretmenlere İletişim Semineri Verildi

Besni Osman İsot Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans salonunda verilen seminere İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ramazan Sertpolat, Okul Müdürleri, Müdür Yarımcıları, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kişisel gelişim uzmanı Levent Galip Yeşil tarafından verilen seminerde, ?Değişim ve gelişim kolay mı? Ortak cevabımız zor. Çünkü alışkanlıklarımızı, değerlerimizi, inançlarımızı, hayata bakışımızı, duygu ve düşüncelerimizi sorgulayıp, bünyemizin kabul etmekte zorlanacağı yeni adımları atmak elbette zor. Gelişim adımını başarabilenler herkesten çok ilk adımı yakalar. Yani farkındalık gelişimde başarıya ulaşanların kolaylıkla girdiği yeni kapılardır. Hayat bu döngü içinde devam eder? ifadelerini kullanırken, proaktif olmanın insanların kendisine, yaşadığı çevresine ve ülkesine nasıl olumlu katkı sağlayacağı konusunda örneklerle ile açıklama yaptı.

Seminer hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor