Özgün; ?16 Nisan´da Besni´de Sandıklardan Evet Taşacak?

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Teşkilatı referandum çalışmaları kapsamında geldiği Besni´de esnaf ziyaretlerinin ardından gazetemizi ziyaret ederek açıklamalarda bulundular.

SİYASET 5.04.2017 08:12:31 0
Özgün; ?16 Nisan´da Besni´de Sandıklardan Evet Taşacak?

MHP MYK Üyesi Şükrü Doğan, Besni İlçe Başkanı Hamdi Arslan ve partililerle gazetemizi ziyaret eden MHP İl Başkanı Hüseyin Özgün, ?16 Nisan´da Besni´de sandıklardan evet taşacaktır? dedi.

Ziyaret esnasında referandum çalışmaları kapsamında Besni´de esnafları ziyaret ettiklerini belirten MHP İl Başkanı Özgün şunları söyledi; ?Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı olarak Besni ilçemizde ilçe teşkilatımızla birlikte esnaf ziyaretleri yaptık. Edindiğimiz bilgilerde Besni´yi ?Evet´ konusunda çok olumlu gördük. İnşallah 16 Nisan günü ilimizde olduğu gibi Besni´de de sandıklardan ?Evet´ taşacak, beklentimiz budur. Çünkü ?evet´ isteğimizin sebebi, vatanımız için evet, milletimiz için evet, devletimiz için evet.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanım Dr. Devlet Bahçeli´nin söylediği gibi, biz parti olarak önce milletim, sonra vatanım, sonra partim diyen bir camiayız. Bundan kuvvet alarak yola çıkmışız. İnşallah aziz Türk Milleti de 16 Nisan´da bu vatanı bölmek isteyenlere gerekli cevabı verecektir ve sandıktan ?evet´ çıkacaktır. Tüm Besnili hemşerilerimi de 16 Nisan´da ?evet´ demeye davet ediyorum? dedi.

 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor