Bugün, 30 Mart 2024 Cumartesi

Öztürk; ?Birkez Daha Besni´mle Gurur Duydum?

Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, 16 Nisan´daki halk oylamasında Besni´de yüzde 68.3 ve Türkiye Geneli yüzde 51.4 olarak gerçekleşen sonucun halkın başarısı olduğunu söyledi.

GÜNDEM 22.04.2017 09:53:10 0
Öztürk; ?Birkez Daha Besni´mle Gurur Duydum?

Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk ?´16 Nisan 2017 tarihinde yapılan Halk oylamasında halkımızın çoğunluğu EVET yönünde oy kullanarak anayasada sistem ile ilgili değişiklik onaylanmıştır.  Adıyaman tüm ilçeleriyle birlikte büyük bir başarı elde etmiştir. Ak Parti teşkilatımızın her kademesinde görev alan kardeşlerime teşekkür ediyorum. ?´ dedi.

Sistem değişikliğinin daha güçlü ve istikrarlı bir Türkiye getireceğine inançlarının tam olduğunu ifade eden Öztürk ?´Bu nedenle öncelikle Besnili hemşerilerimize ve halkımıza teşekkür ediyorum. Yine bu seçimde fedakârca çalışan başta milletvekillerimize, teşkilat üyelerimize, İl ve İlçe Başkan ve yönetimlerine, Kadın Kolları, Gençlik Kolları Başkan ve yönetimlerine, Meclis üyelerimize teşekkür ediyorum.´´ dedi.

Açıklamasında muhtarlar, sivil toplum örgütleri, Besni esnafına da teşekkür eden Öztürk ?´ Bu başarıda köylüsüyle, şehirlisiyle Besni halkı her türlü takdir ve teşekküre fazlasıyla layıktır. Tevazu içinde Besni halkına daha fazla hizmet etme sorumluluğumuz daha da artmıştır. Besni´nin sorunlarını biliyoruz. Yine halkımızın sorunlarını biliyoruz, bundan böyle aynı ekip ruhu ile sorunların çözümüne odaklanacağız. Bu arada bu seçim esnasında bizleri yalnız bırakmayan Basın mensuplarına teşekkür ediyorum´´ dedi.

Besni Belediye Başkanı Öztürk?Bir kez daha Besni´m ile gurur duyduğum bugün, ülkemizin güçlü şekilde yönetilmesine en güçlü şekilde destek veren kadirşinas Besni halkına şükranlarımı sunuyorum. Şimdi hep birlikte, el ele, omuz omuza ülkemizi daha da kalkındırmak, daha da geliştirmek için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki Cumhurbaşkanlığı hükümet Sistemi ülkemize hayırlı uğurlu olsun´´ dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER