Prof. Dr. Tülay Nergiz şifa dağıtıyor

Besni´nin esnaflarından İsmet Nergiz´in en küçük çocuğu Prof. Dr. Tülay Nergiz Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma hastanesinde görev yapmakta olup hep çevre illerin hem de Besnili hemşerilerini tedavisinde yardımcı olup Besnililerin sevgisini

GÜNDEM 25.07.2017 16:57:42 0
Prof. Dr. Tülay Nergiz şifa dağıtıyor

Besni´nin esnaflarından İsmet Nergiz´in en küçük çocuğu Prof. Dr. Tülay Nergiz Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma hastanesinde görev yapmakta olup hep çevre illerin hem de Besnili hemşerilerini tedavisinde yardımcı olup Besnililerin sevgisini topluyor. Besni-Gaziantep- Uşak ve diğer illerden gelen hemşerilerinin sevilen sıması haline gelen ve çözülemeyecek derecedeki hastaların tedavisinde koyduğu teşhislerle Besnililerin ve Eskişehir halkının sevgisini kazanıyor.

Mütevazı tavırları ve geleneksel Besni şivesiyle Besnili hastalarını karşılayan Tülay Hanım asil davranışları ile dikkat çekiyor Besnili hastaların muayenesinde zevk aldığını ve gurur duyduğunu belirten Tülay hocamıza gösterdiği ilgiden dolayı Tüm Uşak´taki Besnililer olarak başarılarının devamını diler en kısa zamanda Uşak´a ziyaretini bekleriz. Bizde Ekspres Gazetesi olarak tebrik ederiz.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor