?SEÇİMİN ERKENE ALINMASI İYİ PARTİ KORKUSUNDAN?

24 Haziran´da yapılacak erken Genel Seçimlere İYİ Parti´nin girip girmeyeceği konusunda yapılan spekülasyonlara ilişkin ilçe başkanı İmdat Yıldırım açıklama yaptı. Yıldırım, ?İYİ Parti yapılacak seçimlere girecek hukuki şartları yerine getirmiştir.? diyer

SİYASET 21.04.2018 09:12:27 0
?SEÇİMİN ERKENE ALINMASI İYİ PARTİ KORKUSUNDAN?

"Bu kanunu anlamak istemeyenlerin başka bir karın ağrısı var?

24 Haziran tarihinde cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimlerine katılacak olan partiler arasında İYİ Parti´nin olup olmayacağı konusunda bir açıklama yapan ilçe Başkanı İmdat Yıldırım partinin hukuken seçimlere katılmasında bir engel olmadığını belirtti.  Partinin 10 Aralık 2017 tarihinde yaptığı kurultay itibarıyla 68 ilde ve bu illerin ilçelerinde teşkilatlanmasını tamamladığını belirten Yıldırım, ?Kanun açıktır. Bu kanunu anlamak istemeyenlerin başka bir karın ağrısı olduğu da bilinmelidir.? dedi. İYİ Parti´nin hem hukuken hem de istek olarak seçimlere girmeye hazır olduğunu belirten başkan Yıldırım, ?Gönüllü ve diri kadrolarımız seçim güvenliği de dâhil, her sorumluluğu taşıyacak bilgi ve donanıma sahiptir.? diye konuştu.

 ?Erken seçim İYİ Parti´nin yükselişinin korkusu?

 Erken seçim kararı alınmasını, İYİ Parti´nin yükselişi karşısında iktidarın korkusuna bağlayan başkan Yıldırım, ?Uydurma gerekçelerle Aziz Milletimizin algısına hakaret edercesine gidilen baskın seçimin sonunda Türk Halkı, 16 yıllık iktidara İYİ günler dileyerek Türkiye´yi İYİ´lere emanet edecektir? dedi.

Yıldırım şöyle konuştu. ?24 Haziran tarihinde cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimi yapılması kararlaştırıldı. Seçimlerin ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Seçimin bu derece öne alınmasının nedeni Türkiye´nin iç ve dış birçok ciddi mesele ile karşı karşıya olması değil mevcut iktidarın İYİ Parti´nin yükselişi karşısında yaşadığı korkudur. Uydurma gerekçelerle Aziz Milletimizin algısına hakaret edercesine gidilen baskın seçimin sonunda Türk Halkı, 16 yıllık iktidara İYİ günler dileyerek Türkiye´yi İYİ´lere emanet edecektir. Bu millet yangından mal kaçıranlara asla fırsat vermeyecektir. Unutulmamalıdır ki, asıl hesap sahibi yüce Allah´tır. İYİ Parti yapılacak seçimlere girecek hukuki şartları yerine getirmiştir.?

?İYİ Parti hukuken seçime girmeye hazır?

?İYİ Parti 10 Aralık 2017 tarihi itibarıyla, 68 ilde ve bu illerin ilçelerinde teşkilatlanmış, 1 Nisan 2018 tarihinde büyük kurultayını yapmıştır. İlgili kanunun 36. Maddesi en az 41 il ve bu ilçelerin 3´te1´inde seçimlerden 6 ay evvel teşkilatlanmasını tamamlamayı öngörmektedir. 6 aylık süre hesabında başlama tarihi kanun gereği en az 41 il ve bu illerin 3´te 1´inde teşkilatlanma tarihi olup, 1 Nisan´da yapılan büyük kurultay tarihinin hiç bir önemi yoktur. Kanun açıktır. Bu kanunu anlamak istemeyenlerin başka bir karın ağrısı olduğu da bilinmelidir. İYİ Parti hem hukuken hem de istek olarak seçimlere girmeye hazırdır. Gönüllü ve diri kadrolarımız seçim güvenliği de dâhil, her sorumluluğu taşıyacak bilgi ve donanıma sahiptir. Bu açıklama kamuoyunu doğru bilgilendirmek amacıyla yapılmıştır.?


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor