Şemdinli Gazisi Akbudak Baba Evine Getirildi

Hakkâri´nin Şemdinli ilçesinde PKK´lı teröristlerin havan saldırısı sonucu yaralanan Sözleşmeli Piyade Er Sergen Akbudak Besni´ye bağlı Çakırhüyük Beldesindeki baba evine getirildi.

GÜNDEM 7.02.2018 19:29:13 0
Şemdinli Gazisi Akbudak Baba Evine Getirildi

Gazi Akbudak´ı baba evinde Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, Çakırhüyük Belediye Başkanı Mitat Çetin, yakınları ve belde halkı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Roketatarlı saldırı sonucu yaralanan SözleşmeliPiyade Er Sergen Akbudak tedavisinin ardından en kısa zamanda görevine döneceğini belirtti.

Akbudak; ?havan saldırısı sonucu sol bacağımdan yaralandım. En kısa zamanda iyileşip arkadaşlarımın yanına döneceğim. Kalıcı bir rahatsızlığım yok çok şükür. Bizim yolumuz  belli, kazamız belli. Allah yolunda vatanımıza milletimize hizmet ediyoruz. Biz değil o şerefsizler korksun. En kısa zamanda görevime döneceğim? dedi.

Ziyarette konuşan Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk ise; ?Şunu hepimiz bilmeliyiz ki biz bu mücadelede güvenlik güçlerimizin sayesinde bu ülkede rahat ve güvenli bir şekilde geziyoruz. Rabbim onların şereflerini artırsın, şehit kardeşlerimize Cenabı Allah´tan rahmet diliyoruz, gazi kardeşlerimize de Cenabı Hak´tan acil şifalar diliyoruz? diye konuştu.

İki oğlunun da asker olduğunu anımsatan Gazi Babası Yücel Akbudak ise; ?Oğlumuz gazi oldu. Bir tane daha var oda asker ve yolda geliyor. Oda bu devlete, vatanda feda olsun. Allah askerlerimizi esirgesin, şehitlerimize Allah rahmet eylesin, gazilerimize de acil şifalar diliyorum? dedi.

Gazi Annesi Perihan Akbudak ise; ? Allah devletimize, askerimize, polisimize zarar, ziyan vermesin. Bizim oğlumuza bir şey olmamış Allah´a çok şükür ama şehit olan evlatlarımızın ailelerine Allah sabır versin, Peygamber sabrı versin. Allah´ım yardımcıları olsun.

İki oğlum da sözleşmeli er. Biri Akçakale´de biri de Hakkâri Şemdinli´de. Oğlumun yaralandığını duymadım, ben tansiyon hastasıyım bana söylemediler. Ben oğlumu başka bir yerde görevde biliyordum. Oğlumun arkadaşının şehit olduğunu öğrendik üzüldük, fakat o esnada oğlum da yaralanmış. Askerlerimize, polisimize Allah zeval vermesin?

 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor