TBMM Araştırma Komisyonuna Besni´nin Tarımdaki talepleri iletildi

Besni Ziraat Odası Başkanı İsmail Sümer, bir dizi ziyaret ve inceleme için Adıyaman ve ilçelerine gelen TBMM Bağcılık ve Üzüm Araştırma Komisyonuna Besni´nin tarımdaki sorunları ve taleplerini dosya halinde sundu.

GÜNDEM 7.04.2018 10:03:06 0
TBMM Araştırma Komisyonuna Besni´nin Tarımdaki talepleri iletildi

Adıyaman ve ilçelerinde bir dizi istişare toplantısı gerçekleştirdikten sonra Besni´ye gelen AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, Tokat Milletvekili Celil Göçer, Gaziantep Milletvekili Canan Candemir Çelik ve Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat´tan oluşan TBMM Bağcılık ve Üzüm Araştırma Komisyonuna Besni´nin tarımdaki sorunları ve talepleri iletildi.

Besni Kültür Kafede gerçekleşen ziyarete komisyon üyelerinin yanı sıra Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı, Besni Kaymakamı Ahmet Gencer, Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, İlçe Emniyet Müdürü Cemal Avan, İlçe Jandarma Komutan Vekili Arif Bekar, Adıyaman Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Adil Alan, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Kösekul, Besni Ziraat Odası Başkanı İsmail Sümer, kurum ve daire amirleri ile STK Başkanları katıldı.

Sohbet havasında geçen ziyarette Besni Ziraat Odası Başkanı İsmail Sümer, Besni´deki tarım alanlarıyla ilgili sunum yaparak Besni´nin tarımdaki sorunlarını ve taleplerini TBMM Bağcılık ve Üzüm Araştırma Komisyonuna iletti.

Sorunların çözümü için gerekli çalışmaların yapılacağını söyleyen TBMM Bağcılık ve Üzüm Araştırma Komisyonu Başkanı İsmail Bilen, katılımcılara teşekkür etti.

Komisyon üyeleri kafe önünde hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra Gaziantep´e hareket etti.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor