Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

TÜBİTAK Proje Yürütücüleri ile Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce koordine edilen ortaokul ve liseler tarafından hazırlanan ve TÜBİTAK tarafından desteklenmesine karar verilen 4006 Bilim Fuarları çalışmalarına yönelik koordinasyon toplantısı yapıldı.

EĞİTİM 2.03.2018 09:45:53 0
TÜBİTAK Proje Yürütücüleri ile Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü SODES Kültür Salonunda yapılan toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar, Proje yetkilisi Abdurrahman Dede ve proje yürütücüleri katıldı.

Toplantıyla ilgili yapılan açıklamada; ?Toplantı ile süreç hakkında bilgilendirme yapılmış, projelerin belirtilen hedeflere ulaşması için gerekli tedbirler alınmış ve proje bütçelerinin okullar yararına daha etkin kullanımı için tedbirler alınmıştır.

Bunların yanı sıra 4006 Bilim Fuarlarının ilçemiz nezdinde daha fazla tanınması için tanıtım faaliyetlerinin arttırılmasına karar verilmiştir. Toplantı ile gerek velilerimiz gerekse de yerel halkımızın süreçlere dahil edilmesi ve herkesin bilimin birer parçası olarak bu faaliyetlere katkı sağlaması için gerekli hazırlıkların İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Okul Müdürlükleri tarafından yürütülmesine karar verilmiştir? denildi.


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER