Türk ailesinin acı günü

Merhum, kıssa Ahmet´in oğlu Ahmet Türk´ün kardeşi, Ramazan ve Cumali Türk´ün Abisi, Merhum, Mehmet Paccı´nın damadı Besni´de esnaf, Tahir Paccı´nın Eniştesi, Dursun Kardeşlerden, İş adamı Ali Galip Dursun ve Besni´de Berber Zeynel Bulam´ın Bacanakları Bes

GÜNDEM 22.03.2017 14:47:04 0
Türk ailesinin acı günü

Merhum, kıssa Ahmet´in oğlu Ahmet Türk´ün kardeşi, Ramazan ve Cumali Türk´ün Abisi, Merhum, Mehmet Paccı´nın damadı Besni´de esnaf, Tahir Paccı´nın Eniştesi, Dursun Kardeşlerden, İş adamı Ali Galip Dursun ve Besni´de Berber Zeynel Bulam´ın Bacanakları Besni  Aşağı Çöplü Yardımlaşma Derneği 2.Başkanı Mehmet Türk 55 yaşında, hayata gözlerini yumdu. Besni Tavaları Ustası Mehmet Türk´ün, Cenazesi Öğle Namazına mütakip Şirinevler Ulu Camide kılınan Cenaze Namazından sonra, Hadım Köy Gül Bahçe  Aile kabristanında Toprağa verildi.

Yakınlarından aldığım bilgilere göre geçtiğimiz, Cuma sabaha karşı aniden rahatsızlanan, Besni Tavaları Ustası Mehmet Türk, hemen hastaneye kaldırıldı. Fakat, Doktorların tüm çabalarına rağmen hayata gözlerini yumdu. Cenazeye Besni, Adana, Gaziantep, Uşak gibi ilçe ve illerden gelen Akraba, dost ve yakınlarından oluşan, İş Adamı, Esnaflar, Basın Mensupları, Emniyet mensubu, Bürokrat, İstanbuldaki Besni Dernek Başkan ve yöneticileri, Besni Eğitim Vakfı Önceki Başkanları ve yüzlerce Besnili Cami Avlusunu izdiham yaşatırcasına doldurdular ve omuz omuza saf tutarak, Mehmet Türk´e son görevlerini yerine getirirken, Hoca efendinin, Şu an musalla taşında yatan Merhum Mehmet beye Dünyevi ve Uhrevi Haklarınızı Helal edermisiniz sorusuna hep bir ağızdan ederiz dediler. Bizde Besni Ekspres Gazetesi olarak, Merhuma Haklarımızı Helal ederek, Allah´tan Rahmet, sevenlerine başsağlığı dileriz. 

Numan EKMEKCİ / İST

 


Anahtar Kelimeler: Türk ailesinin günü

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor