Türk: ?İlçemize güzel bir mahalle kazandırdık?

Ali Erdemoğlu Mahallesi muhtar adayı İbrahim Türk ?Mahallemizin artan nüfus yoğunluğu ile birlikte daha hızlı ve etkin hizmet alabilmesi amacıyla yeni bir mahalle kurulması için dilekçe hazırladım. Dilekçemin sürecini yakinen takip ettim ve dilekçemizin o

SİYASET 19.02.2019 20:31:39 0
Türk: ?İlçemize güzel bir mahalle kazandırdık?

Gazetemizi ziyaret eden İbrahim Türk yaptığı açıklamada şunları söyledi: ?Şahsım adına Belediye başkanı ve encümen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.
Ali Erdemoğlu Mahallesi Besnimize hayırlı olsun. Henüz mahallemiz kurulmadan önce mahallemizin sorunları ile yakınen ilgilenerek çözüm arayışları için belediyemiz ile sık sık görüşmeler gerçekleştirdim. Görüşmelerimiz neticesinde belediyemizin desteği ile Hilal Evler sitesinin yanında bulunan parkın aydınlatma sorununu çözdük ve parkımıza çocuk oyun grupları kazandırmış olduk.

Muhtar seçildiğim takdirde Ali Erdemoğlu mahallemizin her türlü hizmeti alabilmesi için etkin bir şekilde ilgili makamlarla istişare içerisinde olacağım. Muhtarlığı ek işe değil asıl iş olarak icra edeceğim.

Muhtar seçildiğim takdirde her yıl 2 öğrenciye burs vereceğim. Taziye evi ve park kazandıracağız. 4. Etap Toki´nin ulaşım sorunlarını çözüme kavuşturacağız. Hastane kavşağı ve Sofraz yolunun yapılması için en etkin şekilde gayret göstereceğiz.

İsmine yakışır bir mahalle olmak için, Yenikent´e rakip bir mahalle olmak için, kenar bir mahalle sıfatından çıkıp gözde bir mahalle olmak için destek sizden hizmet bizden.?


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor