Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Ulusal egemenliğimizin 98. Yıldönümü ve Çocuk Bayramı törenlerle kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 98. Yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de çeşitli etkinliklerle kutlandı.

GÜNDEM 24.04.2018 12:36:23 0
Ulusal egemenliğimizin  98. Yıldönümü ve Çocuk  Bayramı törenlerle kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 98. Yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de çeşitli etkinliklerle kutlandı. Okullar veli ve öğrencileri için kendi programlarını yaparken, ilçe protokolünün de katıldığı kapsamlı etkinlik Besni Gülüsüm ? İbrahim Erdemoğlu İlköğretim okulunda yapıldı.

Törene Besni Kaymakamı Ahmet Gencer, İlçe Emniyet Müdürü Cemal Avan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar, ilçe Garnizon komutanı Hakan Yonarkul, Besni Belediye Başkan Yardımcısı Halil Karakuş, Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ali Helli, Besni Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mitat Songur, Okul yöneticileri, veliler ve öğrenciler katıldı.

Haftalar süren hazırlıkların ardından öğrenciler 23 Nisan´a özel gösterileri büyük beğeni topladı. Öğrencilerin yaptıkları çeşitli gösterilerin ardından günün anlam ve önemine binaen konuşmayı okul Müdürü Ali Yardımlı yaptı.

Tören sonunda okul tarafından düzenlenen serginin açılışı yapıldı. Sergiden sonra protokol üyeleri bir süre okulu gezerek öğretmenlerle sohbet etti.


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER