UŞAK BESNİLİLER DERNEĞİNDE ÖMER KARADUMAN DÖNEMİ

Geçtiğimiz hafta sonu olağan genel kurul toplantısını gerçekleştiren Uşak Besnililer Derneğinde tek liste halinde gidilen seçimde Ömer Karaduman başkanlığa seçildi.

GÜNDEM 22.09.2022 13:44:00 0
UŞAK BESNİLİLER DERNEĞİNDE ÖMER KARADUMAN DÖNEMİ

Dernek binasında yapılan kongre saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı. Divan oluşturulmasıyla devam eden kongrede derneğin faaliyet ve mali raporları okunarak ibraları yapıldı. İbraların ardından seçime geçildi. Mevcut başkan Nuri Çimen’in aday olmadığı ve tek liste halinde gidilen seçimde derneğin yeni başkanı Ömer Karaduman oldu.

Seçimin ardından açıklamada bulunan Başkan Karaduman, önceki başkan Nuri Çimen’e bu zamana kadar ki hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek; “Üyelerimizin teveccühü ile önemli bir görevi devralmış bulunuyoruz. Yeni yönetim kurulumuzla birlikte memleketimiz Besni’nin Uşak’taki sesi olmaya devam edeceğiz. Yönetim kurulu olarak ilk toplantımızı gerçekleştirdik ve görev dağılımlarını yaptık. Bundan sonraki süreçte de hizmetlerimize aralıksız devam edeceğiz. Önceki başkanımız Nuri Çimen ve yönetimine bu zamana kadar ki hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, Kongremizin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Yapılan seçimle birlikte yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu; “Muhittin Eraşık, Mustafa Pamukçu, Tuncay Güneşhan, Vakkas Çimen, Cüneyit Zenginol ve Ali Özgüler”


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor