Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Vali Erin´den Uyuşturucu Tacirlerine ve Tefecilere Gözdağı

Adıyaman Valisi Abdullah Erin toplumun bütün kesimlerine ulaşmak ve halkın sorunlarına çözüm bulmak amacıyla vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Düzenlenen Devlet-Halk Buluşması toplantısında konuşan Vali Erin, uyuşturucu tacirleri ve tefeciler

GÜNDEM 24.05.2017 10:52:48 0
Vali Erin´den Uyuşturucu Tacirlerine ve Tefecilere Gözdağı

Adıyaman Valisi Abdullah Erin toplumun bütün kesimlerine ulaşmak ve halkın sorunlarına çözüm bulmak amacıyla vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Düzenlenen Devlet-Halk Buluşması toplantısında konuşan Vali Erin, uyuşturucu tacirleri ve tefeciler gözdağı vererek; ?uyuşturucu tacirleri ve tefeciler korksun ve titresin? dedi. 

?Bu Mücadelede Halkımızın

Desteğine İhtiyacımız Var?

Her platformda Adıyaman´ın bir huzur, barış ve kardeşlik şehri olduğunu dile getirdiklerini vurgulayan Vali Abdullah Erin, ? Bu Adıyaman´da bazı olumsuzlukların meydana gelmediği anlamına gelmiyor. Bu şehirde emniyet ve asayişte toplumu rahatsız edecek her türlü tedbiri alıyoruz. Bu mücadele de halkımızın yakın desteğine de ihtiyacımız var. Özellikle uyuşturucu ile mücadele, tefecilerle ve terörle etkin bir mücadele sürdüren kamu kurum ve kuruluşlarımız daha aktif görev almaktadır. Uyuşturucu ile iştigal eden, bunun ticaretini yapan ve gençlerimizi zehirleyenlerle büyük bir azim ve karalılıkla mücadele ediyoruz. Adıyaman´da çocuklarımızı zehirleyen bu kötü niyetli insanları tamamen temizleyinceye kadar bu mücadele devam edecek.

Uyuşturucu tacirleri ve tefeciler

korksunlar ve titresinler!

Uyuşturucu ile mücadelenin yanında tefecilerle de büyük bir mücadele ediyoruz. İnsanlarımızın zafiyetinden istifade etmek suretiyle, ekonomik anlamda onları çıkmaza sokmaya ve ardından da sosyal ve psikolojik buhrana sürükleyen tefecilikle de acımasız bir şekilde aynen uyuşturucu ile mücadele ettiğimiz gibi mücadele etmeye devam edeceğiz. Uyuşturucu tacirleri ve tefeciler korksunlar ve titresinler. Onlara yardım edenler, onlara destek olanlar aynı korkuyu her gün her gün ve her gece 24 saat yaşayacaklardır. Emniyetimizle, Jandarmamızla ve devletin bütün ezici gücüyle enselerinde olduğumuzu kesinlikle bilsinler ve bu mücadele de zerre taviz vermeyeceğimizi ve kesin sonuç alıncaya kadar bunun süreceğini ifade etmek isterim? dedi. 

Mahalle sakinlerinin büyük ilgi göstererek, yoğun katılım sağladığı devlet ve halk arasında mesafenin olmadığı samimi bir ortamda gerçekleştirilen halk toplantısında, vatandaşlar sorun ve taleplerini yazılı ve sözlü olarak doğrudan kurum amirlerine iletti. Mahalle muhtarları ve vatandaşlar tek tek söz alarak taleplerini dile getirdi.  

Vali Abdullah Erin tarafından başlatılan bu uygulamayı yerinde bulan vatandaşlar ise, Vali Abdullah Erin ve ilin yöneticilerinin halkın içine girerek birebir sıkıntılarını dinlemesinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. 

Verimli geçen Halk Toplantısında, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri yapılması gereken iş ve işlemler ile vatandaşların beklentilerini tek tek not alarak karşılıklı görüş alışverişinin yapılmasıyla toplantı sona erdi. 

 


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER