Viyadük Çalışması yeniden başladı

Gazetemizin geçtiğimiz hafta ?Nerede bu köprüler, Viyadükler, yollar? başlığıyla gündeme getirdiği, çalışmaları duran Aşağı şehirdeki viyadük inşaatı yeniden başladı.

SİYASET 22.06.2018 14:15:04 0
Viyadük Çalışması yeniden başladı

Gazetemizin geçtiğimiz hafta ?Nerede bu köprüler, Viyadükler, yollar? başlığıyla gündeme getirdiği, çalışmaları duran Aşağı şehirdeki viyadük inşaatı yeniden başladı. Çalışmaları yerinde inceleyen Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk ve Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem Viyadük çalışması hakkında ilgili müteahitten bilgi aldı.

Eski Besni Ören yerindeki tehlikeli kavşakları ortadan kaldıran viyadük projesini yerinde inceleyen Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk ve Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem açıklamalarda bulundu. Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, ?Yaklaşık 2 aydan beri yapılan çalışmalar devam ediyor. Viyadük Besnimize hayırlı uğurlu olsun. Bu çalışmaları hızlı bir şekilde yürütüp hemşerilerimize kazandıracağız. Yaparsa Ak Parti yapar derken bunlar değerli olan, büyük projeler geçmişte 20 milyonluk projeyi Besni´ye düşünmezken şimdi sadece yoldaki tehlikeyi ortadan kaldırmak için viyadük yapımında harcıyoruz. Değerli TBMM başkanvekilimiz Ahmet Aydın Bey´in katkısıyla Besni´ye çok ciddi yatırımlar gerçekleştirildi. İnşallah bu viyadük çalışması tamamlanınca da ilçemizde daha verimli ve sağlıklı bir ulaşımı hep beraber sağlamış olacağız.? dedi.

Daha sonra Viyadük hakkında konuşan Ak Parti ilçe Başkanı Mustafa Çiğdem ise ?Besni için çok ciddi emek ve gayret sarf ediliyor. İnanılmaz maliyetler inanılmaz rakamlar konuşuyoruz. Sadece bir viyadük için.  Ne diyoruz birinci önceliğimiz insan ve insana yapılan hizmetin maliyetini hesap etmiyoruz. Az ilerde kurşunlu caminin olduğu kavşaklar tarih oldu. Orada yaşanan can kayıplarını hatırlıyoruz. İnşallah bundan sonra süreçte böyle kazalar olmayacak. Daha güzel hizmetleri yine hep beraber Ak Parti ile milletvekillerimizle, bakanımızla, Cumhurbaşkanımızla, milletvekillerimizle beraber çalışarak milletimizle buluşturacağız.

Bizin en son sloganımız şu yaparsa Ak Parti yapar, bugüne kadar söylediğimiz hiçbir sözün arkasında durmamazlık etmedik. Bizim hemşerilerimizden istirhamımız bu yapılan hizmetlerin devam etmesi bu yüzden de AK Parti´ye ve Cumhurbaşkanımıza destek olmaları.? Dedi.

TOKİ konutlarının sahiplerine kavuşturulması içinde ciddi bir çaba içerisinde olduklarını aktaran Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, geçtiğimiz günlerde TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın´ın TOKİ başkanı ile görüşerek Alt gelir gurubuna ait yapılan TOKİ konutlarının Temmuz Ayı sonunda sahiplerine teslim edileceği bilgisini verdi.

Öztürk, ?Biz geçen yıl teslim edeceğimiz TOKİ konutlarının doğalgaz çalışmalarını tamamladık. Fakat müteahhitin yaşadığı maddi problemler nedeniyle problemler yaşandı. Sayın Meclis Başkanvekilimiz Ahmet Aydın Bey´in TOKİ Başkanı ile yapmış olduğu görüşme sonrasında mütehatin el çektirilmesi ve bizzat işin TOKİ tarafından yapılması kararlaştırıldı. Şuan da TOKİ tarafından süreç hızlı bir şekilde başlatıldı, alt gelirliler ile ilgili çok güzel bir çalışma içerisindeyiz ve Temmuz ayı sonunda evlerin teslim edilmesini bekliyoruz. Hemşerilerimize evlerini teslim etmiş olacağız. Hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun.

TOKİ´de ki aksaklığı kendine marifet bilen hemşerilerimiz oldu maalesef buranın bazı yerlerinden fotoğraf kareleri alıp evlerin teslim edilemeyeceği gibi bazı spekülasyonlar oldu.   Fakat TOKİ Temmuz ayın sonu gibi bu evleri vatandaşlarımıza teslim edecek İnşallah. Yaparsa AK Parti yapar.? dedi.

Ak Parti ilçe Başkanı Mustafa Çiğdem ise  ?Alt gelir grubuna kazandırdığımız bu yatırım ihale maliyeti itibariyle 40 milyon lira, bugün eksik gedik ne varsa elimizi taşımızın altına koyup tamamlamaya gayret ettik. Daha önce teslimi yapılacaktı ama Başkanında söylediği gibi maddi sıkıntı dolayısıyla bir aksaklık yaşandı. TOKİ´de yaşanan bu aksaklığıda sayın başkanvekilimize ilettik. Başkanvekilimiz de TOKİ başkanını bizzat arayarak sorunun çözüme kavuşmasını sağladı. Hemşerilerimiz rahat olsun biz verdiğimiz sözleri tutuyoruz. Böyle güzel bir yatırımı vatandaşlarımızla buluşturmaktan gurur duyuyoruz.

Biliyorsunuz seçimde kimler ne tarafta görüyorsunuz. Buraya gelip eksik olan yerlerin fotoğraflarını çekerek sosyal medyadan paylaşıyorlar. Bunlar doğru değil halkımız buna inanmaz.  Ben bu eserlerde emeği geçen o dönemlerde milletvekili olan Mehmet Erdoğan´a ve emeği geçen tüm milletvekilimize teşekkür ediyorum.? dedi.

 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor