YATIRIM YAPMAYANIN ARSASI GERİ ALINDI

Besni OSB´de yatırım yapmak amacıyla yıllar önce tahsisi yapılan ancak bu güne kadar hiçbir yatırım yapılmayan ya da yarım bırakılan yatırımlara ait arsalar Besni OSB tarafından geri alındı. Kaymakam Gencer, Adıyaman´ın da 6. Bölgeye alınmasının ardından

GÜNDEM 7.03.2017 17:55:43 0
YATIRIM YAPMAYANIN ARSASI GERİ ALINDI

Besni Kaymakamı Ahmet Gencer iade-i ziyaretler kapsamında, Gazetemizi de ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmenimiz Şekip Önder ve Orhan Önder ile görüştü. Besni´ye tayininin çıkmasından dolayı kendisini şanslı hissettiğini belirten Gencer, çalışmalarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Yatırım yapılmayan arsalar geri alındı

Daha önce yatırım yapılması şartıyla tahsisi yapılan ancak yatırım yapılmayan ya da yarım bırakılan yatırımlarla ilgili önemli bir gelişme olduğunu söyleyen Kaymakam Gencer, bu arsaların tahsisinin iptal edildiğini söyledi. Geçmiş dönemlerde Gazetemizin de birçok kez gündeme getirdiği Besni OSB´deki yatırım yapılmayan tahsisli arsaların iadesi konusunda konuşan Gencer, bu arsaların tahsis edilen kişilerden geri alındığını ve yatırımcıya tahsis için hazırda bekletildiğini söyledi. Ancak arsaların tapularının halen ilk verilen sahibi üzerinde olduğunu büyük bir yatırımcı istemesi halinde bir sorun yaşanabileceğini bunu da çözmek için çalışmalarının devam ettiğini ifade etti. OSB´de alt yapı konusunda da bazı sorunların devam ettiğini bunların çözümü için de çalıştıklarını söyledi. Kaymakam Gencer, yatırımcıları Besni OSB´ye yatırım yapmaya davet ederken, her türlü kolaylık için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Yenikent´te 2 okul ihtiyacı var

İlçedeki eğitim altyapısını çözmek için çalıştıklarını belirten Kaymakam Gencer, özellikle Yenikent´te 2 okula ihtiyaç duyulduğunu ifade etti. Bu bölgedeki Okul ihtiyacının çözmek için çalıştıklarını belirten Kaymakam Gencer, sürekli büyüyen Yenikent bölgesinin artan nüfus yoğunluğuna paralel olarak öğrenci sayısının da arttığını belirterek, kısa sürede bu bölgemize 2 okul yapımı için çalışmalarının devam ettiğini ifade etti.

Korupınar Mahallesindeki İmam Hatip Lisesinin boşaltılmasının ardından yeni bir İmam Hatip Ortaokulu yapım sürecinin de başladığını söyleyen Kaymakam Gencer, Yenikent bölgesine yapılacak okulun ihalesinin 21 Mart´ta yapılacağını söyledi.

 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor