Yazar Dr. Halit Ertuğrul Besni’de Seminer verdi

GÜNDEM 5.11.2013 16:21:24 0
Yazar Dr. Halit Ertuğrul  Besni’de Seminer verdi

Eğitimci-Yazar Dr. Halit Ertuğrul  “SODES Şefkat Köprüsü Projesi” Kapsamında Öğrencilere Seminer verdi.

İl Etüt ve Proje Müdürlüğünün ortaklığında yürütülen SODES ‘Şefkat Örtüsü’ projesi kapsamında 12. Sınıf öğrencilerine yönelik 'Başarıda Moral ve Motivasyon' konulu seminer verildi.

1 Kasım 2013 tarihinde Besni Halk Eğitim Merkezi ’nde yapılan seminere Değerli Hemşehrimiz Eğitimci-Yazar Doç.Dr. Halit Ertuğrul, İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Mahmut Öztürk, Adıyaman Milli Eğitim Şube Müdürü Ramazan Çoban, Besni İlçe Emniyet Müdürü Cemal Avan, Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Turaç, Okul ve Kurum amirleri, Merkezdeki son sınıf öğrencilerimiz ve eğitimcilerle bir araya geldi. Adıyaman Valiliği koordinesinde İl Etüt ve Proje Müdürlüğü ile Emniyet Müdürlüğü’nün birlikte yürüttüğü ‘Şefkat Örtüsü’ Projesi kapsamında Eğitimci-Yazar Halit Ertuğrul, öğrencilere arkadaşın önemi, başarı için hedefin büyüklüğü, başarısızlığın temelinde mazeret üretimi, masa başı çalışmanın faydalarından bahsetti.

Halit Ertuğrul, insanın arkadaşı kadar değerli olduğu ve arkadaş seçmenin çok önemli olduğunu belirterek, başarı için büyük hedefler konulması ve bu hedeflere ulaşmak için gayret gösterilmesi gerektiğini kaydetti. Ertuğrul, başarısızlığın en temel sebebinin mazeret üretmek ve mazerete sığınmak olduğunu dile getirerek; 'Mazeret bulmada Usta olanlar Başarıyı Asla Bulamazlar' dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor