Yeni Eğitim Öğretim yılı masaya yatırıldı

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimini Planlama ve İşbirliği toplantısı Besni Kaymakamı Nazlı Demir başkanlığında yapıldı.

EĞİTİM 23.10.2020 09:43:24 0
Yeni Eğitim Öğretim yılı masaya yatırıldı

Besni Osman İsot Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans salonunda düzenlenen toplantıya Kaymakam Nazlı Demir´in yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel, Besni Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Muhammet E. Aslan, Kurum Amirleri ve Muhtarlar katıldı.
Hayat Boyu öğrenme Komisyon toplantısının, ilçedeki resmi, özel kurumlar ve sivil toplum kuruluşları ile hayat boyu öğrenmede işbirliği ve koordinasyonu sağlamak, hayat boyu öğrenme etkinliklerini birlikte planlamak ve uygulamaya koymak, hizmet tekrarı ve kaynak israfını önlemek, verimliliği artırmak amacı ile gerçekleştirildiğine vurgu yapıldı.
Açılış konuşmasında İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel 2019-2020 eğitim öğretim yılı değerlendirmesi yaptıktan sonra, pandemi sürecinde 2020-2021 eğitim öğretim yılı için neler planlanabileceği hakkında bilgiler verdi.
Daha sonra Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Muhammet E. Aslan da Besni Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde açılan kurslar, iş birliği yapılan kurumlar, destekleme yetiştirme kursları, Açık Öğretim Lise ve Ortaokulu ve usta öğretici başvurularının nasıl yapılacağı ile ilgili kapsamlı bir sunum gerçekleştirdi.
Sunumun ardından İlçe Kaymakamı Nazlı Demir Hayat Boyu Öğrenme ve halk eğitiminin önemini, halka yönelik açılan kursların nitelik ve niceliğini, Destekleme ve Yetiştirme kurslarının önemi, katılan öğrenci sayıları, hafta sonu köyden gelen öğrencilerin ulaşım/taşıma sorunlarından kaynaklanan devamsızlıkların nedenlerinin çözüme kavuşturulması gibi konularda görüşlerini bildirdi.
Kaymakam Demir, Halk Eğitimi Merkezi binasının geçici tahsisli ve eski bir bina olduğu; açılan ve açılacak olan kurslar için derslik, işlik, sosyal eklentiler, laboratuvar ve atölye sayısının yetersiz olduğundan acilen yeni bir binaya ihtiyaç duyduğunu belirttikten sonra katılımcıların görüş ve önerilerini dinledi. Toplantı karşılıklı fikir alışverişinde bulunulmasının ardından sona erdi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor