Yenikent´teki Trafik Güvenliği için Komisyon Oluşturuldu

Yenikent Bölgesinde trafiğin güven ve akışıyla ilgili olarak görülen aksaklıkların giderilmesine yönelik yapılacak olan çalışmalarla ilgili Besni Kaymakamı Ahmet Gencer´in talimatıyla İlçe Trafik Alt Komisyonu oluşturuldu.

GÜNDEM 9.02.2018 10:34:40 0
Yenikent´teki Trafik Güvenliği için Komisyon Oluşturuldu

Komisyonda görevlendirilen Besni Belediye Başkanlığı Zabıta Müdürlüğünde görevli Merdan Bahçeci, Besni İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru Aycan Kara, Besni İlçe jandarma Komutanlığında görevli J. Asb. Kd. Bçvş. Lokman Karakaya ve Adıyaman Karayolları 87. Şube Şefliğinde görevli Abdulsamet Okçu tarafından Yenikent bölgesinde çalışma yapılarak karar alındı.

Konuyla ilgili açıklama yapan İlçe Kaymakamı Ahmet Gencer; ?Çalışmalar kapsamında Yenikent Kartal Kavşağı sinyalizasyon sistemi (kırmızı ışık), kartal kavşağından jandarma istikametine kadar olan yolda emniyet şeridi, genişletme çalışmaları ve kaldırım çalışmaları, vatandaşların daha rahat seyahat etmesi ve trafik güvenliğini tehlikeye sokmamak adına 7 adet dolmuş durağı yapımı ile Besni Organize Sanayi Bölgesi giriş bölümüne dönel kavşak yapılması ile ilgili kararlar alındı.

Alınan kararlar İlçe Kaymakamı Ahmet Gencer´in onayından sonra Karayolları 87. Bölge Müdürlüğü ile gerekli yazışmalar yapılarak Mart ve Nisan ayı içerisinde hayata geçirilecek? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor