YGS Adıyaman İl Birincisi Besni’nin gururu oldu

GÜNDEM 8.04.2014 11:18:55 0
YGS Adıyaman İl Birincisi Besni’nin gururu oldu

Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Turaç ile birlikte Besni İlçe Kaymakamı Emrah Yılmaz’ı ziyaret eden Şehit Abidin Tanrıkolu Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencisi Ali Demir’e, Şehit Abidin Tanrıkolu Anadolu Lisesi Müdürü Faruk Öncel ve okul Öğretmenlerinden Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Metin Koçak, Coğrafya öğretmeni Yaşar Öztürk eşlik etti.

Şampiyon öğrencimiz ile birlikte gelen İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Turaç’ı ve beraberindekileri makamında kabul eden İlçe Kaymakamı Emrah Yılmaz Ali Demir’i başarısından dolayı tebrik ederek bir cumhuriyet altını ile ödüllendirdi.

Kaymakam Emrah Yılmaz yaptığı konuşmada; “Hayatın güzel yanlarından biri de başarılı olmaktır. Hele bu başarı il ve ülke çapında elde edilen bir başarı ise anlamı daha da büyüktür. Bu nedenle öğrencimizin elde etmiş olduğu başarı gerçekten büyük bir başarıdır. Onun için kendisini ve bu şampiyonu yetiştiren öğretmenlerimizi ve idarecilerimizi tebrik ediyorum. Sevgili öğrencimiz Ali Demir’in bu başarısı kendisini, ailesini ve sevenlerini mutlu ettiği kadar öğretmenlerini ve bizleri de gururlandırmış, mutlu etmiştir. Bu mutluluğun sonuna kadar devam etmesi için LYS sınavında da şampiyonumuzdan aynı başarıyı bekliyoruz. O’nun bu hedefe ulaşması için gerekli olan her türlü desteğin kendisine öğretmenlerimiz tarafından verileceğinden eminim. İlimizde Sayın Valimiz liderliğinde uygulanmakta olan “Başarı Odaklı Çalışma” faaliyetlerinin de bu başarıda büyük payı olduğunu düşünüyorum. Bundan sonra da bizler bu proje kapsamında tüm öğrencilerimize maddi manevi her konuda destek olacağız. Ali’nin bu başarısının diğer öğrencilerimize de örnek olmasını diliyorum. Hayırseverlerimizin desteği, ailelerin ilgisi, öğrencilerimizin azmi ve öğretmen kadromuzun kutsal emeği sayesinde çok daha büyük başarılara imza atacağımıza olan inancım ve güvenim tamdır” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Turaç’ta “Sayın Kaymakamım, sizlerin önderliğinde ve liderliğinde, hayırseverlerimizin de desteği ile son zamanlarda ilçemizde güzel çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Öğretmen kadromuz da hiçbir fedakârlıktan kaçınmayarak öğrencilerimiz için faydalı olacağına inandığımız her türlü çalışmada bizlere destek oluyorlar. Bir ekip havasında gerçekleştirdiğimiz çalışmalar sayesinde güzel başarılara ulaşmaya başladık. Sizlerin bize olan inancı, güveni ve desteği devam ettiği sürece çok daha büyük başarıları hep birlikte kutlayacağız. Yaptığımız çalışmalarda bizlere destek olarak bu güzel sonuçları almamıza vesile olan Besni Eğitim Vakfı yöneticilerine ve üyelerine, Merinos’a, Safyün’e ve tüm hayırseverlerimize huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Onların desteği ile önümüzdeki hafta Çarşamba günü yapacağımız törenle ilçemizde YGS’de başarılı olan dokuz öğrencimizi daha ödüllendireceğiz” dedi.

Babası Aşağısöğütlü Köyü’nde çiftçi, annesi ev hanımı olan ve 4 kardeşten en küçüğü olan Ali Demir isimli öğrencimiz de başarısına karşılık olarak gösterilen ilgi ve alakadan dolayı çok memnun olduğunu belirterek öğretmenlerim rehberliğinde yapmış olduğum planlı ve düzenli çalışmanın sonucunda bu başarıyı elde ettim. O nedenle bana destek olan tüm öğretmenlerime, okul müdürüme, dershane öğretmenlerime teşekkür ediyorum. Sizlere de bu ilgi ve alakanızdan dolayı teşekkür ediyorum, sizlerin bu ilgisine layık olabilmek için LYS’de ilk yüze girerek güzel bir Tıp Fakültesine gitmek istiyorum. Bu hedefime ulaşmak için gece gündüz çalışacağıma söz veriyorum” dedi.

Ali Demir 2014 YGS Puanları ve derecesi

YGS-1 YGS-2 YGS-3 YGS-4 YGS-5 YGS-6

Puanı 484,875 486,161 466,58 465,05 471,482 478,616

Derecesi 277 211 544 444 598 523

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor