Dr. Melikşah Yılmaz yılın hekimi oldu

GÜNDEM 7.04.2012 16:34:26 0
Dr. Melikşah Yılmaz yılın hekimi oldu

 

Adıyaman İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan Aile Hakimliği değerlendirme toplantısında yılın sağlık çalışanı olarak Dr. Melikşah Yılmaz’a ödül verildi. Yılmaz, ödül verilmesinin ana sebebinin, Gülüsüm Servi Erdemoğlu Aile sağlığı Merkezinde ve bundan önceki Üçgöz Aile Sağlığı Merkezinde yapılan başarılı çalışmalar olduğunu söyledi.

Dr. Melikşah Yılmaz yaptığı konuşmada; “En son yaptığımız çalışmalarla Gülüsüm Servi Erdemoğlu Aile sağlığı Merkezi “A” sınıfı Aile Sağlığı Merkezi olarak Sağlık Müdürlüğünün yaptığı denetimler sonucu tescil edildi.” dedi.

 

171 Sağlık çalışanının içinden Dr. Yılmaz’a ödül

 

Adıyaman geneli yapılan Aile Hekimleri Toplantısında 171 Sağlık çalışanının içinden yılın sağlık çalışanı olarak Yılmaz’a ödül verildi. Gülüsüm Servi Erdemoğlu Aile Sağlığı Merkesinin “A” sınıfı olmasında gerekli çalışmaları yapan Yılmaz, bu çalışmalardan dolayı bu ödüle layık görüldü. Örnek Aile Sağlığı Merkezi olarak gösterilen Besni Gülüsüm Servi Erdemoğlu Aile Sağlığı Merkezini geçtiğimiz hafta Cumartesi Günü yapılan Aile Hekimleri toplantısında, Dr. Yılmaz’ın hazırlayıp, yapmış olduğu sunumda Aile Sağlığı Merkezindeki iyileştirmelerden bahsedildi. Yapılan sunumda merkezin çalışma şartlarından, tıbbi donanımla ilgili ve hasta şartlarından bahsedildi. Bu yüzdende Örnek Aile Sağlığı Merkezi olarak gösterildi. Aile Sağlığı Merkezinde yapılan anketler sonucu hastaların bu merkezden memnun olduklarını söyleyen Yılmaz, bu ödülün kendisine layık görülmesinin çok onur verici ve sevindirici olduğunun da altını çizdi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor