Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Yüzme Grup Müsabakaları Adıyaman´da Yapılacak

Gençlik Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığı´nın faaliyet programında yer alan Okullar Arası Yüzme Yıldızlar (Kız- Erkek) Grup Müsabakaları, 5-7 Mayıs tarihleri arasında Adıyaman 100. Yıl Kapalı Yüzme Havuzunda yapılacak.

SPOR 5.05.2017 18:45:46 0
Yüzme Grup Müsabakaları Adıyaman´da Yapılacak

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, 14 ilden kız erkek takımları olmak üzere 26 takımdan sporcu, idareci, antrenör ve hakem olmak üzere 500 kişinin katılacağı büyük organizasyon için hazırlıkların tamamlandığını söyledi.

Keleş, ?İlimizde düzenli olarak faaliyetlerin dışında bir çok ilden yüzlerce sporcunun katılımı ile farklı branşlarda bölgesel ve ulusal spor faaliyetlerine ev sahipliği yapmaya devam ediyoruz. Ne mutlu bize ki, gençlerimiz tüm branşlarda spor faaliyetlerini başarı ile sürdürürken önemli dereceler elde eden Milli Sporcu sayımız da her geçen gün artıyor. Önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek olan Okullararası Yüzme Yıldızlar (Kız- Erkek) Grup Müsabakaları sonunda derece elde eden kız ve erkek takımları İzmir ilinde 28-29 Mayıs 2017 tarihleri arasında düzenlenecek olan Türkiye Birinciliği müsabakalarına katılmaya hak kazanacaktır. Ben yüzme sporuna ilgi duyan tüm halkımızı, gençlerimizi ve basın mensubu arkadaşlarımızı bu büyük organizasyona şimdiden davet ediyorum? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER