Adıyaman Üniversitesinde “Dünyanın Geleceğinde Bizleri Neler Bekliyor” Başlıklı Panel

Adıyaman Üniversitesinde dünyanın geleceğinde bizleri neler bekliyor sorusu metaverse, ekonomik görünüm, sağlık ve insani bilimlerdeki gelişmeler ışığında yanıtlanmaya çalışıldı.

EĞİTİM 4.05.2024 19:53:00 0
Adıyaman Üniversitesinde “Dünyanın Geleceğinde Bizleri Neler Bekliyor” Başlıklı Panel

M. Vehbi Koç Konferans Salonundaki panele Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Keleş, Koç Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Ürey, Koç Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Selva Demiralp, Prof. Dr. Mehmet Eskin, Doç. Dr. Evrim Didem Güneş, Doç. Dr. Özge Karanfil, Dr. Sevcan Yeşiltaş, Uzman Psikolog Aslıhan Özcan Morey, üniversite akademik ve idari personeli ile öğrencile katıldı.

Saygı duruşu ve akabinde okunan İstiklal Marşının ardından panelin açılışı Rektör Prof. Dr. Mehmet Keleş tarafından yapıldı. Rektör Keleş konuşmasında:“Panelimize ev sahipliği yapan bu bina 2006 yılında Vehbi Koç Vakfı tarafından yaptırılmıştır. Salonumuz bir vefa örneği olarak Vehbi Koç Konferans Salonu adını taşımaktadır. Üniversitemiz Eğitim Fakültesinin kuruluşunda büyük katkıları olan Vehbi Koç Vakfına huzurlarınızda teşekkür ediyor başta Vehbi Koç olmak üzere aramızdan ayrılanları rahmet ve şükranla anıyorum. Bugünkü panelimizin konusu olan ve dijital dünyanın geleceği olarak görülen Metaverse hakkında değerli konuşmacılarımız bizleri aydınlatacaklardır. Panelimize uzaklardan gelen birbirinden değerli Sayın panelist ve katılımcılara iştirakleri ve sunumları ile bilgimize bilgi katacakları için şimdiden teşekkür ediyor, sözü kendilerine bırakıyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından Prof. Dr. Hakan Ürey ve Prof. Dr. Selva Demiralp sunumlarını gerçekleştirdi. Sunumların sonrasında katılımcılar, öğrencilerden gelen soruları yanıtladılar.
Program Rektör Prof. Dr. Mehmet Keleş tarafından panelistlere belge ve hediye takdimiyle sona erdi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor