Başkan Alkan koltuğunu miniklere devretti

Başkan Alkan koltuğunu miniklere devretti

GÜNDEM 22.04.2024 20:04:00 0
Başkan Alkan koltuğunu miniklere devretti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle her yıl geleneksel olarak yapılan protokol koltuk devrinde Besni Belediye Başkanlığı koltuğuna AC Yamazaki İlkokulu öğrencilerinden 4.sınıf öğrencisi M. Berra Günaydın ve Yusuf M. Kaçar oturdu. 

Yeni Başkanlar ilk icraat olarak, parkların düzenlenmesi, okullara oyun parkı desteği, okullardaki sorunları ve eğitimde yapılması gerekenler ile ilgili yapacaklarını anlattılar. 

Belediye Başkanı Reşit Alkan koltuğunu devrederken ‘’ Geleceğin Başkanları ve yöneticileri olan çocuklarımızın, 23 Nisan 1920 tarihinde açılan TBMM’nin kuruluşunun 104. yıldönümünü ve Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara bayram olarak armağan ettiği bugünü büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz. TBMM’nin açıldığı gün, bağımsızlığa ulaşma yolunda Türk Ulusunun kendi azim ve iradesine inanarak başlattığı var olma mücadelesinin en önemli adımıdır. 23 Nisan; Türkiye Cumhuriyeti’nin aydınlık geleceği olan çocuklarımızın omuzlarında yükseleceğine inanan Gazi  Mustafa Kemal Atatürk’ün, Türk ve dünya çocuklarına armağanıdır. Bu duygu ve düşüncelerle çocuklarımızın bayramını, tüm vatandaşlarımızın Ulusal Egemenliğini kutluyor; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm vatan kahramanlarını saygıyla anıyorum” dedi.


Haber Kaynak : Mehmet Gültekin-Muhabir

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor