BEV’DEN STK’LARLA EĞİTİM BAYRAMI TOPLANTISI

26. Besni Eğitim Bayramı hazırlıkları kapsamında Besni’ye gelerek ilk toplantısını gerçekleştiren BEV heyeti Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileriyle bayramın ana teması üzerinde görüştü.

GÜNDEM 26.04.2024 20:42:00 0
BEV’DEN STK’LARLA EĞİTİM BAYRAMI TOPLANTISI

Besni Eğitim Vakfı Heyeti, Şaban Çağıran Üyeler Ali Dursun, Kadir Geçgüner, Günay Burç ve Z.Abidin Baba ile Kooperatif Danışmanı Feyza Aktulga ve Latif Doğan birlikte bu yıl 26.’sı düzenlenecek olan Eğitim Bayramının ana teması ile diğer detayları görüşmek üzere Besni Belediye Başkanı Reşit Alkan, siyasi parti temsilcileri ve Sivil Toplum Kuruluşları ile bir araya geldi.

Ali Erdemoğlu Fen Lisesinde düzenlenen toplantıda ilk olarak bayram tarihi üzerine konuşuldu. Herkesin ortak olarak kabul ettiği bayram tarihi her yıl olduğu gibi bu yılda Eylül ayının son haftası olarak planlandı. 

Daha sonra geçtiğimiz yıl Cumhuriyet temalı kutlanan Eğitim Bayramının bu yılki teması üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. Toplantıya katılanlar eğitim sorunları, uyuşturucu ile mücadele, kooperatifçilik ve Besni’nin kalkınmasının önündeki sorunların ana tema olarak belirlenebileceği konusunda görüşlerini bildirdi.

Katılımcıların görüşlerini tek tek not eden BEV Başkanı Şaban Çağıran aldıkları notlar üzerinden bir tema belirleyeceklerini ve önümüzdeki günlerde açıklayacaklarını dile getirdi. Bayrama bu yılda yine Mehmet Erdemoğlu Vakfının dahil olacağını aktaran Çağıran hep birlikte dolu dolu bir bayram geçirmeyi arzu ettiklerini söyledi.

Toplantıya katılan Belediye Başkanı Reşit Alkan ise belediye olarak Eğitim Bayramını desteklemeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor