CHP’NİN KATILIM TÖRENLERİ COŞKUYLA SÜRÜYOR

Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan adayı Vakkas Acar’a destek için partiye katılan aileler için törenler düzenlenmeye devam ediyor.

SİYASET 28.03.2024 01:10:00 0
CHP’NİN KATILIM TÖRENLERİ COŞKUYLA SÜRÜYOR

AİLELER DESTEĞİNİ AÇIKLAMAYA DEVAM EDİYOR 

31 Mart seçimlerine sayılı günler kala CHP’nin Başkan Adayı Vakkas Acar’a ailelerin destekleri coşkulu anlara sahne oluyor. Şu ana kadar onlarca ailenin desteğini açıkladığı Vakkas Acar, seçim koordinasyon merkezinde vatandaşlara hitap etti. Konuşmasında 5 yıl boyunca Besni’de adım atmadık yer bırakmadığını dile getiren Acar; “Biz bu şehrin neyi eksik, neyi öncelikli gayet iyi biliyoruz. Burada size tek düşen 31 Mart’ta oyunuzu kullanıp bu temizliği, bu şeffaflığı ve hesap verebilirliği iktidara getirmektir” dedi.

Acar konuşmasında şunları söyledi; “Biz bu yola çıkarken birlik, beraberlik, sevgi dedik. Daha seçilmeden bunu sağladık. Bu kalabalık, bu coşku o birliğin heyecanıdır. Hiçbir çıkar ve menfaat gözetmeden toplanan bu kalabalık tüm Besni’ye burada rant, kayırmacılık, ayrıştırma olmayacak mesajını veriyor.  Belki birileri diyecek ki yahu bu adam niye hep aynı şeyi söylüyor neden yapacaklarından bahsetmiyor. Bizim on yıllık belediye başkanlığı tecrübemiz var. Bu halk bizim o göreve geldiğimizde her şeyin en iyisini yapacağımızı zaten biliyor”

“BESNİ’NİN ASIL SAHİBİNİN BESNİLİLER OLDUĞUNU ONLARA ÖĞRETTİK”

AK Parti adayı Reşit Alkan’ın sözlerine de değinen Vakkas Acar; “Projelerimizi eksik görenler olabilir. Şöyle bir bakarsak bu şehrin bir meydana ihtiyacı var mı evet var, bu şehrin bir otoparka ihtiyacı var mı var, bir şeyi araştırmadan söylemek doğru olmaz. Mevcut belediye yönetiminin kaymakamlığımızın içinde bulunduğu alanı bir meydan yapma ile ilgili projesi vardı oda bakanlıktan onayı alınmış. Devlette devamlılık esastır bizde göreve geldiğimizde o projenin en hızlı şekilde bitirilmesini sağlayacağız. Şimdi birileri Sugözü’nü mesire alanı yapacağız diyor. Şimdi sen bu projeyi halka sunarken o Sugözü’nün kime ait olduğunu biliyor musun? Orası Besni Belediyesine beş yıllığına kiralanmış, 31 Mart’ta süresi dolacak ve tekrar özel idareye teslim edilecek. Senin burayı mesire alanı yapma hakkın da yok, yetkinde yok niye kandırıyorsun milleti. 

Bir konuşmalarına şahit olduk. Milletvekili biz iktidar partisiyiz ne yaparsak biz yaparız diyor. Biz o milletvekiline bir şeyleri öğretmeyi başardık, kendisi de itiraf etti Besni’nin asıl sahibinin Besnililer olduğunu ona öğrettik. Biz iktidar partisiyiz her şeyi biz yaparız diyenlere bir şey daha söylemek istiyorum, siz önce depremde yıkılan PTT binasının konteynerini bir zahmet çarşıya getirin de öbür yapacaklarını şurada kalsın. Çoğunluğu köylerden gelen gerek emekliler gerekse 65 yaş üstü vatandaşlar maaşını çekip çarşıda alışverişini yapıp tekrar köylerine gidiyor. Bir konteyneri bir yılda buraya getiremeyen bu şehre ne verebilir. Demek ki bu işin iktidarla, muhalefetle hiçbir alakası yok. Önce bu işi bilmek lazım, önce bu şehri tanımak lazım, önce bu halkı sahiplenmek lazım” 

“VAKKAS ACAR KAZANDIĞINDA KİMSE KAYBETMEYECEK”

Acar konuşmasını şöyle tamamladı; “Beş yıldız bizim bu şehrin adım atmadığımız sokağı, caddesi yok. Biz bu şehrin neyi eksik, neyi öncelikli gayet iyi biliyoruz. Burada size tek düşen 31 Mart’ta oyunuzu kullanıp bu temizliği, bu şeffaflığı ve hesap verebilirliği iktidara getirmektir. 

Önümüzde iki gün gibi bir süre var. Sizlerden özellikle rica ediyorum. Kesinlikle kazandık edasıyla bu işi bırakmak yok. Son güne kadar, sandıklar kapanana kadar bizim bu şehirde borcumuz olan çocuklarımız, kadınlarımız, büyüklerimiz, işsizlerimiz ve çalışanlarımız için borcumuzu ödemek adına bir dakika boşa geçirecek zamanımız yok. Herkesin elini sıkacağız ve bu düşüncelerimizi herkese anlatacağız.

Biz belki yapacaklarımızı tam anlatmamış olabiliriz, benim bir yıldır izlediğim ve önemle üzerinde durduğum bir mağduriyet daha var. Allah’ın izniyle, sizlerin desteğiyle eğer seçilirsek bu şehirde depremde ailesini kaybetmiş bütün çocukları kendi çocuklarımız gibi göreceğiz. Yine depremde çocuklarını kaybetmiş bütün anne babalara da evlat olacağız. Onların elini bırakmayacağız, onların eğitiminde de, beslenmesinde de, hayata tutunmalarında da kendimizi sorumlu tutuyoruz.

31 Mart Pazar günü hepimiz sandığa gideceğiz, oyumuzu kullanacağız ama bu yetmez o gün bir beş yıl bizim çocuklarımızın ve sizin geleceğiniz heba olmasın diye o sandıkların başından ayrılmamalıyız. Bu verdiğimiz emeklerin boşa gitmemesi için hepinizi bu süreçte gönüllü müşahit olmaya davet ediyorum. Vakkas Acar kazandığında kimse kaybetmeyecek. Sevgili gençlerimize de bir uyarıda bulunmak istiyorum. Herkes ailemizi beyefendiliğimizle, kibarlığımızla tanıyor. Bu kalan süre içerisinde sakın ola kimse size farklı bir şekilde sataşmaya çalışırsa burada toplanan kalabalığı unutmayın. Bu seçimi bize yakışır bir şekilde tamamlayacağız”


Haber Kaynak : Mehmet Gültekin-Muhabir

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor