Cumali Çoban Erdemoğlu Mahallesine adaylığını açıkladı

Besni’de yıllardır esnaflık yapan Cuma Çoban 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimde Erdemoğlu Mahallesi için aday olduğunu duyurdu.

SİYASET 18.01.2024 10:29:00 0
Cumali Çoban Erdemoğlu Mahallesine adaylığını açıkladı

Gazetemizi ziyaret ederek adaylığı hakkında konuşan Çoban, Erdemoğlu Mahallesinin hak ettiği hizmetleri alabilmesi için hizmet yarışına girdiğini söyledi.

Cumali Çoban açıklamasında şunları söyledi; “Öncelikle yıldönümü yaklaşan büyük deprem felaketinde hayatını kaybeden tüm hemşerilerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Malum büyük bir deprem yaşadık. Bu süreçte ilçemiz çok yıprandı. Demokrasinin mihenk taşı olan muhtarlar şehrin yeniden ayağa kalkmasında yerel yönetimlerin en büyük destekçileridir. Bu anlamda bizde önümüzdeki yerel seçimde Erdemoğlu Mahallemizin hak ettiği hizmetleri alması için aday olduk. 

Vatandaşlarımızın teveccühleri ile seçildiğimiz takdirde mahallemiz için atılım yılları başlayacaktır. 

Belli başlı yapmayı planladığımız hizmetlerden bahsedecek olursak ihtiyaç sahibi ailelere yapılan yardımlar aynı gün teslim edilecek. Temizlik işleri takip edilip temiz sokak, temiz mahalle, temiz toplum ilkemiz olacak. Karanlık hiçbir sokak ve caddemiz kalmayacak. Haşere sorunu için mevsimin ilk başlangıcından itibaren düzenli yapılıp takip edilecek. Çocuklarımız için oyun parkları oluşturacağız. Mahallemizde yaşlı bakıma muhtaç ve ekonomik durumu iyi olmayan vatandaşlarımızı tek tek ziyaret ederek yardımlardan faydalandıracağız. Belediye başkanıyla uyum içinde olacağız ve çalışacağız. Esnaflığın vermiş olduğu birikim ve tecrübeyi katarak 20 yıllık ikamet ettiğim Erdemoğlu mahallesinde muhtarlığa talibim. Mahallemiz adına herkese ve her kesime hayırlı eşit hizmet sağlamak için siz değerli ve çok kıymetli Erdemoğlu Mahalle Sakinlerimizden desteklerinizi bekliyorum” şeklinde konuştu.


Anahtar Kelimeler: muhtar aday erdemoğlu

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor