Masa tenisi takımımız 2. lige yükseldi

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu 3. ligde mücadele eden Besni GSK Masa Tenisi takımı ligi ikinci bitirerek 2. lige yükseldi.

SPOR 28.04.2024 18:34:00 0
Masa tenisi takımımız 2. lige yükseldi

Besni Gençlik Spor Kulübü Kadın Masa Tenisi Takımı 26-28 Nisan 2024 tarihleri arasında Konya'da oynadığı maçlar sonunda ligi ikinci sırada tamamlayarak 2. Lige yükseldi. Elde edilen başarı sonrası ilçeye gurur yaşatan masa tenisi takımına tebrik mesajları gelirken maçlarla ilgili değerlendirmede bulunan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Metehan Adıgüzel;Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Kadınlar 3. Ligde mücadele eden Besni Gençlik Spor Kulübü Masa Tenisi Takımımız 26-28 Nisan 2024 tarihleri arasında Konya'da yapılan 16 takımın mücadele ettiği play-off maçları sonunda ligi 2. sırada bitirerek 2. lige yükseldi. 
30 takımın mücadele ettiği 3. ligde sadece iki mağlubiyet alan büyük bir başarıya imza atan Antrenörümüz Özlem Tüy, Sporcularımız Sedef Kuşgöz , Derya Bilgili, Aysima Gün, Elanur Ertaş, Cansu Kilinçve  M.Medine Can'ı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.  İlimizi ve İlçemizi Ulusal Liglerde temsil etmemin haklı gururunu yaşayan Yönetim Kurulumuz adına bu başarıda bizlere maddi ve manevi olarak her zaman destek olan İlçe Kaymakamımız Sayın Çağlar Partal'a, Ana Sponsorumuz Merinos A.Ş. ve Sayın Ali Erdemoğlu şahsında tüm Erdemoğlu ailesine, Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Fikret Keleş'e , Besni Belediye Başkanı Reşit Alkan'a, kulüp üyelerimize ve takımımızın oluşumunda bizlere destek olan Milli Takım Antrenörümüz Mesut Kuşgöz'e çok teşekkür ederiz" dedi.


Haber Kaynak : Mehmet Gültekin-Muhabir
Anahtar Kelimeler: masa tenisi takımımız 2. lige yükseldi

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor