Milletvekili Alkayış: İl Genel Meclisi üyelerimiz canla başla çalışıyorlar

Milletvekili Alkayış: İl Genel Meclisi üyelerimiz canla başla çalışıyorlar

GÜNDEM 9.05.2024 00:08:00 0
Milletvekili Alkayış: İl Genel Meclisi  üyelerimiz canla başla çalışıyorlar

İl Genel Meclisi Mayıs ayı toplantısına katılan AK Parti Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış, yeniden Bakanlığa seçilen Mehmet Can Erdoğan öncülüğünde İl Genel Meclisinin köylere önemli hizmetler götürdüğünü, Adıyaman için canla başla çalıştıklarını dile getirdi.

 AK Parti Adıyaman Milletvekili Avukat Mustafa Alkayış, katıldığı Mayıs ayı İl Genel Meclisi toplantısında AK Partili üyelerin çalışmalarıyla göz doldurduğunu dile getirerek İl Genel Meclisinin köylere hizmet götürme noktasında büyük gayret içerisinde olduklarını söyledi. 

Geçtiğimiz dönemlerde AK Partili İl Genel Meclisi üyelerinin köylere yönelik önemli yatırımlar yaptığını ve buralardaki yaşam kalitesini artırmak için büyük çaba gösterdiklerini söyleyen Milletvekili Alkayış, 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerle birlikte İl Genel Meclisinin yenilendiğini ifade etti. 

Şehirdeki imkânların köylere de taşınması için üyelerin büyük bir gayret ortaya koyduklarını söyleyen Alkayış, yeni dönemde de bu anlayışla çalışacaklarını ve hizmet noktasında ellerinden gelen çabaları göstereceklerini ifade etti.

İl Genel Meclisi Üyelerinin şu ana kadar köylerde kilitli parke, kanalizasyon, içme suyu gibi hizmetleri yerine getirdiklerini aktaran Alkayış ayrıca çöplerin düzenli bir şekilde toplanması ve ilaçlama işleminin uygulanmaya devam edildiğini dile getirdi.

Hizmetlerin artarak devam edeceğini söyleyen Milletvekili Alkayış; Hükümetimizin de desteğiyle, İl Genel Meclisimiz milletimiz yararına çalışmaya ve insanımızın refah düzeyini artırmak için gayrete devam edecektir. Yeni seçilen İl Genel Meclisi Üyelerimizi tebrik eder görevlerinde başarılar dilerim” dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor