ÖCAL’DAN OKUL ÖNLERİNDE GÜVENLİĞİ ARTIRIN ÇAĞRISI

Cumhuriyet Halk Partisi Besni İlçe Başkanı Asım Öcal, okul çıkışlarında akan trafiğe karşı öğrencilerin güvenliğini sağlayacak kasis ve bir kişinin görevlendirilmesi için yetkililere çağrıda bulundu.

GÜNDEM 18.10.2023 13:34:00 0
ÖCAL’DAN OKUL ÖNLERİNDE GÜVENLİĞİ ARTIRIN ÇAĞRISI

Gazetemizi ziyaret ederek konuyla ilgili açıklamada bulunan Başkan Öcal; “2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı başlayalı iki ay oldu. Özellikle Yenikent Bölgesindeki okullarda öğrenci yoğunluğu oldukça fazla. Burada öğrencilerimizin can güvenliği açısından ilçemiz yetkililerine çağrıda bulunmak istiyorum. Okul bitiminde öğrencilerin çıkış saatinde gerek 15 Temmuz Şehitleri Mahallesindeki Vakkas Kumral İlkokulu, gerekse Yenikent’in diğer mahallelerindeki okulların önlerinde çok fazla yoğunluk oluyor. Buna bir de akan trafik eklenince maalesef öğrencilerimizin can güvenliği açısından sorunlar oluşmakta. 

Bu konu ile ilgili okula yakın bölgelere kasis yapılması elzem olmuştur. Yine öğrencilerin güvenli bir şekilde okuldan çıkışlarını sağlayacak akan trafiği yönetecek bir görevlinin de her okula görevlendirilmesinde büyük fayda olacaktır. Şuana kadar bir olumsuzluk olmadı ancak bu olmayacağı anlamına gelmiyor. Bazı bölgelerde araçlar oldukça süratli seyrediyor. Yarın bir gün bir öğrencimize bir şey olsa bunun hesabı nasıl verilir.  O yüzden okul önlerinde yeterli güvenliğin alınması için bir an önce adımlar atılmalı” şeklinde konuştu.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor